Partners Charita - pomoc potřebným povznáší

Simona Mrázková | 15. 11. 2014 | Vstoupit do diskuze

Pomáháme kvalitněji žít nejen našim klientům, ale i znevýhodněným občanům. Jednotlivcům i organizacím poskytujeme finanční příspěvky.

PROJEKT SE PŘEDSTAVUJE

Informace o projektu získáte ZDE a ZDE

CÍL

Centrála se snaží peníze vybrané na pokutách vrátit touto dobročinnou formou mezi poradce a zároveň podpořit jejich podnikání tím, že své jméno spojí s dobrou věcí.

Společnost Partners chce pomocí charitativních grantů zlepšit kvalitu života lidí, kteří nemají rovné podmínky z důvodu zdravotního či sociálního handicapu a dále pomoci organizacím, které dokáží zlepšit kvalitu života svých klientů (např. domovy, ústavy). 

PŘÍNOS

Díky pomoci druhým spojíte své jméno i podnikání se záslužným činem. Pozitivní vnímání Vašeho okolí. A také je to skvělá příležitost ke zviditelnění své osoby v rámci regionu.

REALIZACE

Pokud máte zájem o charitativní grant pro kohokoliv ve svém okolí, kdo podle Vás potřebuje podporu, pošlete e-mail na charita@partners.cz, případně více informací naleznete zde.

Abychom Vaši snahu co nejvíce podpořili, poradíme, komu můžete pomáhat:

  • jednotlivcům - chceme podporovat například nemocné, postižené dítě, kde pomůže nejenom jemu ale i sociálnímu prostředí, ve kterém žije
  • jednotlivcům/ rodinám v nepříznivé životní situaci, která nastala vrozenou vadou, získaným onemocněním (zdravotním, mentálním, duševním, sociálním), které si jednotlivec/ rodina nepřivodil sám a jeho příjmy nepokrývají jeho specifické potřeby
  • neziskovým organizacím, které mohou potřebovat finance na rozvoj služeb, ve smyslu paragrafu 34, zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách, které se zaměřují na podporu a začlenění osob/ rodin se sociálním, zdravotním, mentálním, duševním handicapem

Každá žádost o charitativní grant bude posuzována individuálně.

KONTAKTNÍ OSOBA

charita@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem. 

117

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: