Buďte hladoví a myslete ve velkém!

Lucie Weissová | 10. 6. 2018 | Vstoupit do diskuze

V minulém týdnu se konala v pořadí druhá vzdělávací akce Train The Trainer pod taktovkou Partnerů Petra Kroupy a Jitky Lucbauerové a ředitelů Honzy Hárovníka, Davida Kundrta a bratrů Frantíkových. Dvoudenní intenzivní trénink se zaměřil na nábor vhodných lidí do týmu, správné myšlení i postoje při budování firmy. Nechyběly ani oblíbené a tolik potřebné nácviky reálných situací.

Buďte hladoví a myslete ve velkém!

Akce TTT pro 80 vyvolených odstartovala rozdělením lidí do 4 skupin, které dostali na starost vždy 2 zkušení školitelé. „Tentokrát jsme probírali téma náboru, myšlení ve velkém a fungující postoje při budování firmy. Cílem bylo, aby byli lidé nejen hladoví a nadšení, ale také připravení na různé situace, které v praxi zažívají. Proto celé dva dny probíhaly ve znamení intenzivních tréninků,“ shrnul Petr Kroupa uplynulou akademii, jež se věnovala otázce Jak vybudovat svoji firmu aneb Najděte k sobě správné parťáky.

„Učil“ se správný postoj k náboru, efektivní využívání osobního potenciálu, procvičovaly se fungující náborové techniky, pilovaly se komunikační dovednosti i reakce na různé situace. A stálo to za to. Účastníci si zvolená témata, přístup lektorů a celkové pojetí semináře velmi pochvalovali.

Spokojenost na všech frontách

„Na TTT jsem byla nominována poprvé a mohu říct, že to byla jedna z nejinspirativnějších vzdělávacích akcí, kde se vše rozebíralo formou workshopů a tréninků. Odnáším si nejen poznatky, jak na sobě dále pracovat a stát se profesionálem, ale zároveň i nástroje pro růst, které můžu předat svému týmu. Nemohu opomenout skvělé školitele, především pak nedělní den s Ing. Kroupou. Ukázal nám, jak jednoduchý a čistý byznys máme možnost tvořit,“ ocenila Gabriela Šťávová (SCII).

Podobně nadšeně hovořil i Miroslav Ort (M1), který si velmi váží toho, jak nejúspěšnější osobnosti – partneři a ředitelé – vedou systematicky a bezplatně začínající podnikatele k úspěchu. Školitelé Gabriela Hájková (M3) a Jan Pummer (D1) předali Miroslavovi spousty tipů, díky nimž svým parťákům i klientům pomůže rozvíjet jejich myšlení. Petr Kroupa a Martin Frantík (D1) mu pro změnu umožnili osvojit si základní a neměnné postoje při rozvíjení struktury, jež usnadňují vybudovat velkou firmu.

Inspiraci a sdílení know-how ocenil školitel David Kundrt (D2). Spokojený byl také s vysokým počtem nových tváří, v čemž vidí příslib budoucího růstu! Podle Jana Pummera TTT akademie jen potvrdila, že v týmu panuje skvělá atmosféra, lidé mají drive a chuť něco dokázat, což je pro další růst klíčové.

 

7

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: