Na bázi tipařiny financujeme auta. Zapojte se i vy

Soňa Straková | 15. 5. 2015 | Vstoupit do diskuze

Po dlouhé době umíme kvalitně financovat auta! Partnerem je nám společnost Raiffeisen – Leasing a GE Money Auto. „Spolupráce funguje na bázi tipařiny, takže téměř nulová práce ze strany poradce a o klienta je profesionálně postaráno ze strany obchodních zástupců obou společností,“ vysvětluje Lucie Drásalová, hypoteční a úvěrová analytička Partners.

Obchodníci Raiffeisen – Leasing budou poradce průběžně kontaktovat a v případě poptávky převezmou péči o klienty. Zároveň jsou připraveni navštívit klienty po celé republice. Většina poradců se již se zástupci Raiffeisen leasing setkala a proběhly i první obchody.

„Společnost nabízí výhodu i pro naše zaměstnance a poradce, a to formou zvýhodněné nabídky financování osobních vozidel. V případě financování potřeb poradců nabízí společnost navíc operativní full servis leasing a správu vozového parku, to znamená i možnost sjednat řadu volitelných služeb, třeba servis, pneuservis či náhradní vozidlo,“ doplňuje Lucie Drásalová.

Produkt pro malý vozový park

Obliba tohoto produktu roste zejména u malých firem s vozovým parkem menším než 10 vozů. Významnou výhodou, kterou produkt přináší, je snížení administrativních, provozních a mzdových nákladů. Poradce tak může využívat velkoodběratelské slevy sjednané společností Raiffeisen – Leasing.

Novinkou je speciální produkt na refinancování. Při hledání optimálního řešení pro klienty Vám pomůže nová akce Raiffeisen – Leasing nazvaná Refinancování ojetých osobních a užitkových vozů v současné době financovaných u jiné leasingové společnosti. Tato nabídka je určená pro fyzické osoby nepodnikající, kterým umožní snížení současných splátek popř. prodloužení délky financování. Kalkulaci Vám v tomto případě připraví obchodníci Raiffeisen – Leasing.

Rychlé sjednání úvěru i na ojetý vůz

GE Money Auto dokáže díky široké síti obchodních zástupců zajistit pro naše klienty snadné a rychlé sjednání úvěru na koupi nového i ojetého vozu nabízí GE Money Auto oblíbený úvěr autoCREDIT. „Tento úvěr se stal velmi rychle lídrem trhu. Od vzniku v roce 2002 jej využilo již více než 220 000 klientů. Věřím, že díky spolupráci s Partners se řady spokojených zákazníků ještě rozrostou,“ říká generální ředitel GE Money Auto Vojtěch Neduchal.

Vyřízení úvěru je na počkání. Zákazníci si mohou nastavit výši splátek dle vlastních požadavků a součástí může být i povinné ručení a havarijní pojištění. Samotné splácení úvěru začíná až 30 dní od převzetí vozidla.

57

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: