Osobnosti 2019: Šimon Tejkal

Lucie Weissová | 17. 3. 2020 | Vstoupit do diskuze

Uplynulý rok byl pro Šimona Tejkala (M2) obdobím změn a příprav. V dubnu přijal nabídku spolupracovat s VIP konzultanty ze svého ředitelství a ze dne na den se jeho tým rozšířil ze tří na osm.

Osobnosti 2019: Šimon Tejkal

Šimon si vloni stanovil dlouhý seznam věcí, na kterých si přál zapracovat. Rozhodně víc, než se dalo zvládnout. Zásadní bylo vybrat ty nejdůležitější a zbytek odložit na později. A ukázalo se to jako správná volba.

Šimonův tým se relativně rychle rozrostl, a tak bylo zapotřebí vytvořit prostředí, kde může být každý sám sebou. „Nastavil jsem si s každým individuální plán jeho úspěchu a na tom děláme. A protože VIP poradci odvádí skvělou práci, stabilní výsledky nebyly problém,“ říká Šimon.

Vyšší obrat
Letos považuje za stěžejní tři věci: „Chtěl bych se svými lidmi zvýšit obrat o 50 %. V druhé polovině začnu vytvářet novou skupinu. A musíme také průběžně pročišťovat klientský kmen a zařídit servis klientům, kteří ho dlouho nedostali.“

Pokud někdo v našem byznyse tápe, doporučuje mu Šimon odpovědět si, jestli ho práce baví. „Každý jsme odpovědní za svůj život, úspěch a také pohled na svoji aktuální situaci. Zastavte se a odpovězte si, jestli vás baví to, co děláte.Jestli jste ve správném oboru a věříte v pozitivní budoucnost. Vyjde z toho, co dělat. Současný stav je výsledkem minulosti a tu už nezměníte. Není potřeba se tím trápit. Věřím, že když budu dělat věci, co mě baví a dávají smysl, budu se jistě cítit lépe,“ uzavírá.

Největší úspěch v roce 2019: Nevím. Úspěchů bylo mnoho. Vážím si každého.
Největší výzva pro rok 2020: Výzev je spoustu. V rodině, sportu i byznysu atd.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: