Tomáš Haltmar bojuje o titul ASISTENT ROKU

Lucie Weissová | 29. 10. 2019 | Vstoupit do diskuze

Tomáš Haltmar, certifikovaný Profi Asistent Luboše Nováka (M1), reprezentuje tyrkysové barvy Partners v soutěži Asistent/ka roku 2019. Podpořte ho svým hlasem i vy! V minulosti jsme v této soutěži už dvakrát bodovali, tak proč to nezopáknout?!

Tomáš Haltmar bojuje o titul ASISTENT ROKU

Tomáši, co díky vám funguje lépe?
Nejvíc nám s mým šéfem (parťákem v byznyse) funguje to, že už ho dokážu v hodně věcech zastoupit, a tím pádem se může věnovat jiným činnostem. Díky tomu se náš tým pořád posouvá dopředu a v minulém roce jsme byli mezi nejlepšími…a stále tam patříme. Dost mě baví i administrativa, takže máme ve věcech pořádek. V neposlední řadě jsem hodně týmový hráč, takže přispívám k tomu, aby celý náš tým fungoval, a to hlavně u nováčků, kteří podporu ze začátku potřebují.”

Reference Luboše Nováka (M1)
„S Tomášem spolupracuji již třetím rokem a musím říct, že na sobě udělal neskutečný kus práce. Posunul se úplně ve všech směrech. Toto je i jedna z hlavních věcí, která mě na mém byznysu baví – osobnostní růst jednotlivých lidí. Tomáš je aktuálně mou pravou rukou a vždy říkám, že je nejen asistentem, ale primárně obchodním parťákem a kamarádem. Vidí náš byznys mýma očima a naučil jsem ho o něm i stejně přemýšlet. Neskutečně mi vyhovuje, že díky našemu kamarádskému vztahu pro Tomáše prakticky neexistuje slovo pracovní doba. Mohu se na něj kdykoliv obrátit.”

Dejte Tomášovi lajk! . Čas máte do konce ledna 2020!

18

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: