Luboš Novák: Chceme konečně podnikat ve velkém

Lucie Weissová | 21. 3. 2019 | Vstoupit do diskuze

V minulém roce se stal Luboš Novák jedničkou mezi M1. Tento úspěch přičítá výbornému kolektivu jak v týmu, tak v celém ředitelství Davida Kundrta. A samozřejmě platí, že bez práce nejsou koláče!

Luboš Novák: Chceme konečně podnikat ve velkém

Luboši, co stojí za tvými výsledky v roce 2018?
Myslím, že náš výsledek se odvíjí od skvělého kolektivu, který se v mém týmu a celkově v našem ředitelství podařilo vytvořit. Všichni táhnou za jeden provaz a navzájem se podpoří, což je fajn. Navíc máme obrovskou touhu po úspěchu. Jsem rád, že jsme duchem sporťáci.

Nesmím opomenout, že za naším úspěchem stojí tvrdá práce. Neustálé se zdokonalování v oboru, vymýšlení nových efektivních možností na finančním trhu, práce nejen s klienty, ale také s kolegy. A v neposlední řadě důvěra našich klientů, bez které by to nikdy nefungovalo.

Jaké překážky jsi musel v uplynulém roce překonávat a díky čemu jsi je zdolal?
Překážky, jestli se tomu tak dá říkat, byly naše hlavy. Myslím, že jsme ve spoustě věcí startovali se zataženou ruční brzdou a o všem se moc přemýšlelo. Zdolali jsme je opět jako tým, a to díky touze posunout se dále. Také jsem obrovsky těžil z inspirace, pro kterou jsem si celý rok jezdil, a ze školení, na která jsem byl zvaný jako školitel.

Všeobecně se dá říci, že překážky jsou vždy a všude, bez nich by to bylo příliš jednoduché. O to víc si pak vážím okamžiků, když si připadám v koncích, a přesto se nám podaří daný případ vyřešit. V naší práci je velice důležité dokázat si vybudovat vztahy s lidmi, na které se pak můžete obrátit s radou či žádostí o pomoc.  

Jaké jsou tvé cíle pro rok 2019? Jak plánuješ své podnikání rozvíjet?
Plány jsou jednoznačné. Začít opravdu podnikat ve velkém. Vychovat další osobnosti do byznysu. Cílem je povyšovat parťáky v týmu. Chtěli bychom se vrátit k původní DNA Partners.

Má tvoje podnikání nějaké mezery a víš, jak je zaplnit?
Určitě to je, jak jsem zmínil výše, podnikání ve velkém. Doposud jsem byl spíše typ člověka, který přijal parťáka a přivedl ho do výkonu, peněz a úspěchu. V tomto chci pokračovat, ale proč by takových parťáků nemohlo být 10krát tolik?

Největší úspěch v roce 2018: Velký posun kluků v týmu včetně mého profi asistenta. Také díky tomu jsem dosáhl na pozici nejlepší M1.
Největší výzva pro rok 2019: Povýšit dvě nové M1 v týmu. Zažívat na konci roku vítězný pocit.
Největší motivace: Mojí největší motivací je, a všude to říkám, MÁ RODINA.
Největší sen: Že budu pro své syny vzorem a začnou podnikat se mnou. Zároveň se stát osobností Partners a spolurozhodovat o dalších projektech a směru firmy.

8

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: