Magazín Jsme Partners si přejete zachovat

22. 11. 2023 | Vstoupit do diskuze

Chceme poděkovat všem, kdo jste se zúčastnili ankety týkající se budoucnosti tištěného magazínu Jsme Partners. Těší nás, že tento časopis se stal neodmyslitelnou součástí vašeho profesního života a chcete v něm listovat i v dalších letech. Pečlivě jsme sesbírali všechny odpovědi z došlých 233 formulářů a co z nich vyplynulo, si můžete přečíst na dalších řádcích.

Magazín Jsme Partners si přejete zachovat

Rozhodně si přejete zachovat tištěnou verzi časopisu (202 ANO vs. 31 NE). Zároveň si přejete, aby vycházel tak, jak jste zvyklí, tedy čtyřikrát ročně. Docela často zaznívalo, že také elektronická verze by vás bavila. Připomínáme, že online archiv vydaných čísel najdete na webu JsmePartners.cz. V pravém horním rohu stačí kliknout na nápis PŘEČÍST ČASOPIS.  

Jsme rádi, že čím dál víc navštěvujete také webový portál JsmePartners.cz, kde uveřejňujeme příspěvky mnohem častěji. 70 % respondentů web považuje za plnou nebo částečnou náhradu tištěného magazínu. Proto si část toho nejlepšího, co vyjde na webu, budete moci přečíst také v papírové podobě.  Stejně jako další rozhovory s lidmi z Partners, komentáře analytiků, novinky z centrály a ve vzdělávání. „Nejpoučnější jsou příběhy zajímavých, a hlavně úspěšných lidí, nejen z našeho oboru,“ stálo například v jednom komentáři. „Čtu rozhovory s lidmi s Partners a velmi pěkně znázorněné nové nástroje, náhledy na nové systémy, grafiky, vizualizace,“ napsal další z vás.

A protože každý druhý z vás používá časopis i velmi často při komunikaci s klienty či obchodními partnery, budeme dbát na to, aby obsah byl zajímavý také pro ně. A pro nábor také: „Magazín je skvělý pro nováčky, používáme ho všude, je to skvělá podpora značky při náboru.“

Velmi nás zajímalo, s kolika kusy si vystačíte? Nejvíce vám stačí dva výtisky, ale objevili se i tací, kteří jich potřebují až třicet. Pokud vám časopis nechodí a rádi byste ho odebírali nebo potřebujete nějakou změnu, napište nám na jsmepartners@partners.cz, do předmětu e-mailu uveďte ODBĚR ČASOPISU a napište nám, na jakou adresu a kolik kusů časopisu byste chtěli dostávat.

Všechny vaše připomínky si v redakci bereme k srdci a budeme se snažit, aby vám magazín i nadále přinášel takové informace, jaké hledáte a potřebujete.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: