Nejvyšší provizní dělení se skvělým servisem a brandem

Lenka Vrzalová | 31. 5. 2015 | Vstoupit do diskuze

Umíme zaplatit poradce a připsat jim řádnou odměnu se skvělým provizním dělením. Dělíme jinak hypotéky než to dělají ostatní a máme nastavený provizní systém tak, aby jste dostali co nejvíce ze sjednaných produktů. Vyplácíme například provize u investic Partners investiční společnosti, kde není žádný vstupní poplatek.

PŘÍNOS

Dostanete nejvyšší provizní ohodnocení na trhu, která Vám žádná jiná společnost nenabídne. Základní provizní dělení je 75:25 a u hypoték  80:20. V případě kariérního růstu profi poradců, VIP CO a franšíz však dělení vzroste až na 90:10. Navíc k základnímu dělení provizí je vypláceno spousta různých výkonnostních bonusů – viz. další sekce.

CÍL

Motivační odměňování spojené s osobním, kariérním a podnikatelským růstem v jednom ze čtyř byznys modelů strukturálního systému Partners a k tomu stabilní značka a skvělé zázemí. S růstem Partners roste efektivita centrály a vyjednávací možnosti a tak rostlo a poroste možnost rozdělit více.

KONTAKTNÍ OSOBA

hr@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.  

118

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: