Vlastní webové stránky - kdo není na netu, jako by nežil

Simona Mrázková | 19. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

Využijte webové šablony v korporátním vzhledu pro svou vlastní prezentaci.Stránky jsou pro Vás připraveny od „A“ až po „Z“, na Vás je pouze naplnit je individuálním obsahem. Ušetřete čas i peníze nad tvorbou vlastních stránek.

SLUŽBA SE PŘEDSTAVUJE

Souhrnné informace o službě Vlastní webové stránky naleznete ZDE.

CÍL

Podpora vlastní propagace poradců je jedním z cílů centrály. Marketingové oddělení se snaží poradcům šetřit čas, proto jim dává k dispozici hotovou šablonu webových stránek, kterou mohou používat i s připravenými návody, jak si poradit s jejím naplněním, které však může každý ovlivňovat dle svého uvážení.

PŘÍNOS

Každý z Vás může mít vlastní webové stránky, kterými se bude prezentovat svým klientům, potenciálním klientům i veřejnosti. Kromě informací o svých službách a aktualitách, můžete přidávat také komentáře a prezentovat se jako odborník ve svém oboru. Díky tomu jste klienty vnímán jako spolehlivá a důvěryhodná osobnost, od níž si rádi nechají poradit.

KONTAKTNÍ OSOBA

lucie.krejzova@partner.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem

  

        

25

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: