Partners Akademie - profesionálové pro Vás

Lenka Vrzalová | 19. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

Partners Akademie s.r.o. je dceřinou společností Partners Financial Services, a.s. Nabízí zprostředkování různých typů školení a seminářů od profesionálních lektorů, jejichž cílem je zdokonalení obchodních, komunikačních a manažerských dovedností, timemanagementu a zajištění vlastního osobního rozvoje.

NOVINKA

Dne 22.4.2015 v Top Hotelu Praha - Pět lidí, pět osudů, jedno ale mají společné: Ve svém oboru přišli s novým přístupem a originálním řešením svého byznysu a stali se tak inspirací pro mnoho lidí...i VY máte možnost poznat jejich osudy nechat se jimi inspirovat, více informací naleznete zde: https://wiki.partners.cz/cs/wiki-news/den-uspesnych-podnikatelu-iii

Vážené ŽENY, také máte vlastní zkušenosti s tím, jak těžké je obstát v byznyse, vychovat děti a být dobrou partnerkou? Máme zde nový projekt „Ženský leadership“, kde si najdete originální cestu k úspěch. Více informací naleznete zde (odkaz na http://www.jsmepartners.cz/cs/partners-web-tv/ a http://www.partnersakademie.cz/seminare/?supervisor=8A02D9A123F39477463A8BC2760E970D#kotva ). Dále jsme aktualizovali seznam školitelů a upravili systém objednávání seminářů, aby byl jednodušší a transparentnější.

PROJEKT SE PŘEDSTAVUJE

Informace o projektu získáte ZDE a ZDE

NOVINKA

Držitelé certifikátu EFA mohou v budoucnu usilovat o získání vysoce náročného a současně prestižního certifikátu EFP, který je odborníky ještě více uznávan než titul EFA pro rok 2015. Možnost zakoupení jednotlivých modulů, příp. se zúčastnit pouze intenzivních přípravných kurzů před závěrečnou zkouškou.

CÍL

Hlavním cílem je zajistit hladký průběh procesů, které jsou spojené s objednáváním seminářů, komunikace s lektory a aktualizace informací o jednotlivých seminářích. Dále také prostřednictvím přednáškových akcí "Den úspěšných podnikatelů" představit úspěšné osobnosti z českého podnikatelského prostředí, které jsou skvělým zdrojem inspirace a jedinečných informací.

PŘÍNOS

Jak si naplánovat cíle a cestu která povede k jejich splnění? Jak pracovat s týmem a klienty? Jak zefektivnit svůj čas? Odpovědi na tyto a mnoho dalších otázek se dozvíte na seminářích lektorů Partners Akademie, které všechny vycházejí z jejich odborné praxe a životních zkušeností.

KONTAKTNÍ OSOBA

hana.jiroutova@partners.cz

josef.gulis@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co říkáte na možnosti, na které můžete dosáhnout?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

 

20

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: