Eshop

Lenka Vrzalová | 19. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

Pořiďte si propagační materiály do svých kanceláří i formuláře obchodních partnerů přímo z tepla Vašeho domova v internetovém eShopu Partners v Prometeovi. Najdete tam nejen tiskopisy pro práci s klienty a spolupracovníky, ale také brandované materiály pro výzdobu kanceláří, reklamní předměty pro malé i velké, oblečení a kancelářské potřeby.

PROJEKT SE PŘEDSTAVUJE

Informace o projektu získáte ZDE

CÍL

Centrála Partners Vám chce poskytnout všechny materiály potřebné pro práci na jednom místě. Týká se to všeho, od reklamních předmětů, přes formuláře obchodních partnerů až po základní kancelářské potřeby. A to tak, aby pro Vás celý proces byl co nejjednodušší.

PŘÍNOS

Objednávka vytvořená během dopoledne je doručena následující den přímo na adresu, kterou si zadáte, což umožňuje flexibilně řešit Vaše potřeby. Všechny materiály, které k Vám odchází, jsou vždy aktuální, což je důležité primárně u formulářů obchodních partnerů. Veškerou agendu kolem objednávek najdete v Prometeovi.

KONTAKTNÍ OSOBA

sarka.klukanova@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.

 

 

21

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: