Partners Manager

Lenka Vrzalová | 1. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

Tato skvělá aplikaci Vám pomůže nejen v manažerské práci. Díky ní budete mít kdekoli a kdykoli přehled o klientech a poradcích ve své struktuře. Můžete sledovat i aktuální finanční zpravodajství na našich webech a také aktuality Partners.

PROJEKT SE PŘEDSTAVUJE

Informace o projektu získáte ZDE

CÍL

Ne v každé situaci se dá vytáhnout notebook či tablet a potřebné nějaké informace najít přímo ve FiPu či Anakinovi. Někdy je mobil to jediné, co člověk má u sebe, či co je společensky přijatelné si „otevřít“ a to je právě místo pro Partners Manager.

PŘÍNOS

Partners Manager je nástroj pro rychlý přístup k datům, když není potřeba komplexní informace, ale prostě jen něco konkrétního a je to potřeba teď a hned. Partners Manager má rozhraní ušité na míru přímo mobilním zařízením, navigace na mobilu je tedy rychlá a bezbolestná (žádné trefování mini ikonek). Kromě toho Partners Manager obsahuje i pár šikovných nástrojů, které se hodí, když je potřeba rychle něco spočítat či odhadnout a je tedy takovou KPZ, když není prostor na cokoliv jiného, jen na mobil.

KONTAKTNÍ OSOBA

petr.kroutil@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co říkáte na podporu charity, kterou můžete využít?
  • Jaké jsou vaše zkušenosti?
  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.    

 

112

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: