Fip

Lenka Vrzalová | 24. 6. 2015 | Vstoupit do diskuze

Díky Fipu můžete uchovávat klientské informace snadno a rychle. Součástí tohoto systému je také široká škála nástrojů, kterých můžete využít a ulehčit si nepříjemnou administrativní práci ještě více.

Více naleznete ZDE

Upomínkovač: Můžete se nastavit Upomínky na různé události, jako jsou třeba narozeniny a svátky vašich klientů. No koho by nepotěšilo, dostávat od svého finančního poradce blahopřání k takové příložitosti?

Finanční plán: Finanční plány jsou zpracovány, tak aby maximálně zjednodušovali práci poradcům a proces tvorby finančního plánu, nebyl tak časově náročný. Samozřejmě také dbáme na profesionální obsah a vzhled!

Personální manažer: Pomáhá vám s přípravou dokumentů pro vašeho nováčka, jeho součástí je také časová osa a vy se tak můžete orientovat lépe v tom, co vás čeká a jaká školení je třeba si dodělat.

Formuláře obchodních partnerů: Ve Fipu naleznete širokou nabídku formulářů obchodních partnerů, máte jistotu, že jsou vždy aktuální.

Kalkulačky: Tito skvělí pomocníci vám umožní nasimulovat potřebné výstupy pro vaše klienty, které lze navíc reportovat do PDF nebo Excelu i s grafem, nebo je také můžete připojit k analýze. No není to skvělé?

Šablony dopisů: Tento nástroj vám bude sloužit ke generování a ukládání šablon dopisů.

Změna výchozího oslovení: Umožňuje nastavit výchozí typ oslovení pro oslovení poradcem a centrálou.

CÍL

Tento systém vám ulehčuje práci ve všech možných sférách.

PŘÍNOS

Díky Fipu a online systému máte veškeré informace vždy k dispozici, tento nástroj v sobě shromažďuje vše co je k vaší práci potřeba.

KONTAKTNÍ OSOBA

 fip@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.

127

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: