Budování brandu - Nehnete brvou a vědí o Vás

Lenka Vrzalová | 31. 5. 2015 | Vstoupit do diskuze

Profesionální práce s brandem Partners, to je doména společnosti. Víme jak na to a v médiích jsme jako ryba ve vodě. Vystupování v médiích, poradny, publikace, přednášky. Přispíváme Vám na vlastní propagaci na akcích v regionech a na světelná loga kanceláři, toho by si potenciální klient povšimnout měl.

CÍL

Budováním brandu se snažíme vytvořit a udržet dobré jméno společnosti Partners, proto jsme za rok 2014 investovali 1 mil. Kč na podporu reklamy, loga a projektů. Chceme, aby si nás lidé spojovali s profesionalitou a férovostí. Na budování brandu se podílí každý spolupracovník Partners.

PŘÍNOS

Důvěryhodná a stabilní společnost, která má dobré renomé u veřejnosti, je uznávaným a vyhledávaným partnerem pro klienty i potencionální spolupracovníky. Právě to je správná cesta k úspěchu Vašich podnikatelských příležitostí. Myslete na to, že právě Vy jste tou největší reklamou Partners.

KONTAKTNÍ OSOBA

marketing@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.  

  

  

113

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: