PROVIZE 180% pojistného i u super výhodných produktů v Partners

Lenka Vrzalová | 31. 5. 2015 | Vstoupit do diskuze

PAYG varianta našich exkluzivních produktů představuje výplatu provize postupně v průběhu prvních 25 měsíců – tak zvané SEMI PAY AS YOU GO, a to ve výši 180% prvního ročního pojistného vypláceno ve třech letech. 1. rok 90% (40 BJ na 1000 Kč za měsíc na 30 let) – storno 3 roky 2. rok, tedy po 12 měsících, přijde dalších 60% (připíše se dalších 24 BJ) – storno 2 roky 3. rok, tedy po 24 měsících od počátku, přijde dalších 30% (připíše se dalších 12 BJ) – storno 1 rok. Přičemž produkt je úplně stejný jako ten s upfront provizí a v obou případech klient dostává Partners bonus 30% pojistného!

PŘÍNOS

Varianta s PAYG je připravena pro dlouhodobé podnikatele a profesionály, kteří nedělají více aktivit měsíčně a tak nemají problém na počátku dostat méně, aby si vytvořili dlouhodobější pasivní příjem. Ostatně v jakém produktu můžete investovat 60 Kč, abyste během dalších 24 měsíců dostali 90 Kč. Jednotky do kariéry, bonusů a soutěží a akciového programu jsou stejné v obou verzích. Naopak u PAYG verze poradce další roky dostává další jednotky navíc.

CÍL

Cílem je příprava na budoucnost, kdy jsme přesvědčeni, že dojde k poklesu provizí u životního pojištění nebo jejímu rozložení v čase regulací, samoregulací či tržním tlakem pojišťoven. Poradce má možnost dosáhnout na vyšší provizi (o 30% oproti zálohové provizi) výměnou za její rozložení do delšího úseku a prodloužením odpovědnosti úvodní provize o rok a , tedy storno období a také z dalších dvou důvodů jmenovaných výše.

KONTAKTNÍ OSOBA

obchod@partners.cz

DISKUTUJTE S NÁMI

  • Co na to říkáte?

  • Jaké jsou vaše zkušenosti?

  • Oceníme každý podnět v diskuzi pod článkem.

 

 

110

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: