Konference pro budovatele měla grády!

Lucie Weissová | 22. 7. 2020 | Vstoupit do diskuze

Jak být úspěšný! Kvartální konference Jitky Lucbauerové zodpověděla klíčové otázky nováčků a všem manažerům a budoucím vedoucím poskytla vrchovatou míru inspirace například z úst Petra Ludwiga.

Konference pro budovatele měla grády!

Kongresové místnosti v Tereziánském dvoře praskaly ve švech. Sešlo se zde totiž o téměř polovinu víc budovatelů strukturálního byznysu, než se původně zamýšlelo. Není se však čemu divit, když zde vystoupili a svůj příběh včetně praktických tipů přednesli ti nejpovolanější.

Hlavním hostem se stal kamarád Jitky Lucbauerové Petr Ludwig, mj. zakladatel firmy GrowJOB a autor bestselleru Konec prokrastinace, který se s přítomnými podělil o svou podnikatelskou cestu, o největší výzvy, jímž musel čelit, a samozřejmě nemohl opomenout ani téma prokrastinace a jak s ní efektivně bojovat. „Důležitost osobní vize, hrdinství, to do list, proč a jak neodkládat důležité věci, to byla témata Petra, které zejména pro naše nové spolupracovníky představovala velkou inspiraci a cenné vzdělání,“ vysvětlila Jitka.

Jedním z přednášejících z řad Partners se stal Martin Krejčí (M3), úspěšný náborář, který má v byznyse slušně našlápnuto. S přítomnými probral myšlení ve velkém, důležitost správných postojů nejen k budování, ale také růstu či náboru. Téma Jak si sestavit byznys plán komunikoval čerstvě povýšený ředitel Petr Douša (D1) a např. První kroky v praxi nováčkům objasnila Zuzana Věšínová (M1).

„Akce tohoto typu jsou naprosto zásadní, abychom našim novým obchodním partnerům ukázali, kdo jsme, jak přemýšlíme a že to, co jim říkáme na Infech, v kancelářích za stolem, skutečně realizujeme a myslíme vážně. Nováčci vidí, že jsme normální lidi, máme správné hodnoty, jde nám o úspěch a růst našich lidí, zkrátka, že to má všechno velký význam a smysl,“ zdůrazňuje důležitost Jitka.  

Večer přišlo na řadu nepostradatelné slavnostní vyhlašování, kde zabodovalo dnes již ředitelství Petra Douši. „Pro mě byla konference výjimečná zejména proto, že jsme povyšovali naši Zuzku Věšínovou na M1, Lucku Baslovou na M2 a celý tým na ředitelství. Program byl také nabitý – exkluzivní host, globální motivační speaker Petr Ludwig a v neděli čerstvý senior manager Martin Krejčí. Užili jsme si i společenský večer s bohatým pohoštěním, kde se to jen hemžilo manažery, konzultanty i nováčky, kteří se seznamovali u dobrého vína i piva a vyměňovali si zkušenosti z podnikání i běžného života. Třešničkou na dortu bylo, že se po mých 13 letech v podnikání na víkendovou konferenci podívala i moje úžasná žena Petra, která je mou oporou a inspirací od začátku mých kroků s Partners,“ zhodnotil nadšeně Petr.

Jak se konference líbila zúčastněným, co je zaujalo?
Zdeněk Hrom (M3):
Myšlenku, kterou jsem si vzal od našeho nedělního hosta Martina Krejčího, byla, že pokud chcete být v něčem úspěšní, musíte se do toho zamilovat. Klíčem je převzít zodpovědnost za vlastní iniciativu být lepší.

Lucka Baslová (M2): Jitky konference se velmi povedla. A to nejen proto, že jsme se neviděli dlouho naživo, ale zároveň bylo co slavit. Povýšení našeho ředitele Petra Douši jsme si opravdu užili. Petrovi jsme připravili překvapení – zarapovali mu song. A i když si myslím, že se nám to povedlo, rapem bychom se rozhodně neuživili. Velkou radost jsem měla z postupu své první team manažerky Zuzky Věšínové a společně jsme jako tým vyrostli na M2, takže všem svým parťákům posílám velké díky a těším se na jejich povyšování. Jste na řadě, borci a borkyně! Jitce moc děkuji za uspořádání akce. V sobotu jsme neprokrastinovali s Petrem Ludwigem a večer jsme sdíleli know-how u vínka, grilovačky a hudby. Už se těším na další konferenci!

Jak tyto výjimečné dva dny probíhaly, můžete zkouknout v naší fotogalerii. 

10

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: