Na VIP konferenci se běželo pro dobrou věc

Lucie Weissová | 2. 9. 2019 | Vstoupit do diskuze

Letní konference pro top vipáky zaznamenala rekordní účast. Pracovalo se, běhalo, jedlo a samozřejmě klábosilo.

Na VIP konferenci se běželo pro dobrou věc

V hotelu Maximus v Brně se pod taktovkou obchodního partnera U+ konala již tradiční konference pro 80 vybraných VIP poradců. A účast na všech pracovních částech byla téměř 100%! Snad nebylo hlavním důvodem to, že jsme se rozhodli za nepřítomnost udělovat pokuty. Poslední dobou se nám totiž nešvar „neúčasti“ nějak rozmohl.

Kontroverzní školení

Každopádně tentokrát šlo vše jak na drátkách. Úvodního slova se ujali kolegové z pojišťovny U+ v čele s Michalem Blažkem, který všem mj. představil U+ produkt. Pak následoval krátký coffee break a poměrně očekávané školení s Rastislavem Zacharem na téma Business Success, které na společné večeři vzbudilo vlnu ohlasů kladných i těch záporných.

Po večeři pokračovala volná zábava – wellness a pak bowling.

Na pondělní pracovní části nejprve promluvil Pavel Krump, kterého krátce doplnil Martin Švec alias Švecík. Následovalo 5 oblíbených workshopů, jež si vzala na starost jednotlivá oddělení z centrály.  Tváří v tvář se tak poradci mohli seznámit a vyměnit informace s Petrem Bartošem za IT, který hovořil o Investičním účtu; s Martinem Mašátem a Luckou Sipmartlovou z PISky, kteří probrali fondy a Trigeu; se Simonou Machulovou a jejím tématem IDD, Andy Tindlovou za marketing; s Gábinou Kudrnovou o E-learningové platformě i Michalem Ščerbou a Lukášem Chytilem o srovnávačích. „Workshopy s centrálou jsou vždy bezva. Všechny byly super a hlavně si z každého odnáším nějakou novou informaci,“ shrnula poradkyně Jindra Findová.

Rozcvička a jde se na to    

Ti, co plánovali sportovní výkon v podobě odpoledního běžeckého závodu, to s obědem příliš nepřeháněli a udělali dobře. Ve 14 hodin odstartovala dvouhodinová rozcvička s Karlem a Petrem z běžecké školy, která poradců odrovnala. Nakonec se běhu zúčastnilo 50 závodníků a U+ za každý uběhnutý kilometr každého běžce věnovala 50 korun na dobrou věc.

Podmínky závodu nebyly zcela ideální, protože panovalo úmorné vedro a převýšení 122 m tomu nepřidalo. Všichni ale ve zdraví přežili a v cíli na ně čekalo kýžené osvěžení.

A jak to dopadlo? V mužské kategorii zvítězil Jiří Šíbl, následovaný Martinem Mašátem a Petrem Váchalem. Ženám vévodila Andrea Tindlová, Marie Staňková a Jana Hubená. Blahopřejeme!

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: