Na beach volejbal dorazil i odborník na dinosaury!

Lucie Weissová | 20. 8. 2019 | Vstoupit do diskuze

Léto bez beach volejbalu prostě nejde. AXA pojišťovna to moc dobře ví, a proto už pošesté zaštítila parádní turnaj trojic, který se tradičně konal v Brně.

Na beach volejbal dorazil i odborník na dinosaury!

Turnajový den v písku začal skvěle - bohatou snídaní podávanou s voňavou kávou nebo také točeným pivem pro zdárný rozjezd. A ten byl pořádný!

O trofej mistra plážového volejbalu se nakonec utkalo 9 smíšených týmů. Jak ale víme, vítěz mohl být jen jeden (respektive 3), a tím se stal tým z Kroměříže v sestavě: Filip Kočař, Radek Jordán a Jana Groharová.

Druhé místo obsadili hráči brněnského družstva: Michal Jedovnický, Pavel Turek a Šárka Sklenářová, kteří za sebou nechali „Zlíňáky“ Jana Vodehnala, Petra Skulu a Kláru Vodehnalovou.

Po urputných bojích se všichni vrhli na bohatý raut a těšili se z cen, které byly připravené i pro hráče umístěné první od konce.

A jedna zajímavost na závěr: Petr Skula na turnaj dorazil v doprovodu své rodiny a s obr taškou v ruce. Co se v ní skrývalo? Slušná sbírka dinosaurů na špejlích a kulisy, které si doma vyrobili, aby s nimi děti mohly hrát divadlo. Plážový volejbal prostě „netankuje“ všechny, a tak to má být!

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: