Renča Zachová boduje doma i ve světě

Lucie Weissová | 12. 8. 2019 | Vstoupit do diskuze

Nadějná judistka Renata Zachová, kterou Partners dlouhodobě podporují, si úspěšně buduje jméno nejen doma, ale i ve světě. Ze tří světových soutěží přivezla dvě medaile, a to sezóna ještě zdaleka nekončí!

Renča Zachová boduje doma i ve světě

Léto má juniorská judistka Renata Zachová pěkně nabité. Začátkem července se zúčastnila Letní světové univerziády v Neapoli (World University Championships), kde nakonec obsadila 5. místo, když porazila chorvatskou, americkou i finskou závodnici. „Ten den se mi zápasilo moc dobře. Už od rána jsem cítila, že by to mohlo jít. Chtěla jsem se dostat do bojů o medaile, to jsem splnila, ale když už se o tu medaili perete, tak ji prostě chcete,“ uvedla.

Pár dnů po univerziádě následovaly v krátkém časovém odstupu další evropské juniorské poháry. Nejprve Junior European Cup v Praze, kde se Renča utkala s německou soupeřkou a na domácí půdě získala krásné 3. místo. Následující týden vyrazila na Junior European Cup do Berlína. V boji o 3. místo opět čelila německé závodnici a zvítězila! „Urvala" tak ve 14 dnech 2 bronzové medaile.  

Svými výsledky se nominovala na zářijové ME juniorů ve Finsku i mistrovství světa v Maroku. Renčo, přejeme hodně štěstí!

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: