Investiční profíci zdolali ledovec

Lucie Weissová | 21. 6. 2019 | Vstoupit do diskuze

Vybraná destinace jasně předurčovala celkový koncept byznys tripu. Kaprun a rakouské Alpy nabízí početné množství sportovních aktivit, takže bylo jasné, že když vyjde počasí, mají se všichni na co těšit. A počasí hrálo 100 % do karet.

Investiční profíci zdolali ledovec

Když vybraní investiční profíci vyráželi na byznys trip do Kaprunu, tušili, že se možná trochu zapotí, přesto mnohé z nich realita překvapila.  

Vše začalo prohlídkou soutěsky Sigmund Thun a výšlapem na horu Maiskogel v třicetistupňovém teplíčku, při kterém by se snad zadýchali i trénovaní Keňani. Cestu dolů už pak všichni volili podle stávajícího zdravotního stavu – opět po svých nebo v pohodlí lanovky.  

Druhý den přišla na řadu návštěva horských přehrad a také ledovec Kitzsteinhorn, takže cappuccino a štrůdl se na vrcholu staly takřka povinností. A samozřejmě přišly vhod.

Poslední den si účastníci vybírali ze 2 možností: kola nebo rafty. Jak vše dopadlo a jak si výlet užili samotní aktéři? Dozvíte se v zářijovém JsmePartners.   

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: