Profíci v Bavorsku

Lucie Weissová | 28. 5. 2019 | Vstoupit do diskuze

Nejlepší členové Professionals Clubu jeli načerpat síly do termálních lázních Bad Füssing. A došlo i na drobný hazard!

Profíci v Bavorsku

Na čtyřicet top profíků vyrazilo na byznys trip do Bavorska, aby nasáli místní atmosféru, dobili baterky a zároveň si odvezli poznatky z pracovní části, kterou zaštítili Tomáš Zahálka a Martin Mašát.

Na hotel dorazili poradci v dobré náladě a ta také panovala po celý pobyt. Po nezbytném zabydlení začalo školení, kterého se nejprve ujala Ivana Ferová z UNIQA pojišťovny, slova pak převzal odborník na investice Tomáš Zahálka, který působí v oblasti bankovnictví už od roku 1992. Nakonec nastoupil investiční analytik Martin Mašát. Ve své prezentaci se věnoval např. portfoliu klienta, vývoji trhů a také fondu Partners Bond Opportunity.

Po ukončení pracovní části se všichni rozprchli do různých směrů, aby se později shledali u večeře a roztočili to s ostatními rekreanty, mezi nimiž vynikali svým mladým věkem, na parketu.

Následující dva dny byly čistě v režii rekreantů. Někdo trávil čas v termálních lázních Johannesbad Therme Bad Füssing, další vyrazili na cyklistický výlet po innské cyklostezce a ostatní se vydali na golf. Odpoledne pak více jak polovina odjela na exkurzi do muzea whisky PENNINGER WHISKY-HOF.

Poslední večer byla naplánovaná slavnostní večeře v Casino Bad Füssing, kde paní Ferová všem poděkovala za účast a zahájila hazardní večer s dárkovými žetony. A všichni si to náramně užili.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: