Zas je tu jaro je tu, lidi šílí

Lucie Weissová | 18. 4. 2019 | Vstoupit do diskuze

Jaro už je v plném proudu, ale ještě před pár dny naši TOP manažeři testovali svahy v rakouském středisku Sölden. Mrkněte, jak si to užili!

Zas je tu jaro je tu, lidi šílí

Areál Sölden se řadí mezi nejlepší lyžařské oblasti v Rakousku. Díky své nadmořské výšce garantuje dostatek sněhu od prosince do května. Ostatně o sněhové nadílce se mohli přesvědčit i naši top manažeři, když noční chumelenice uzavřela na jedno dopoledne všechny sjezdovky.

To ovšem vůbec nevadilo, protože vše vynahradilo prvotřídní wellness centrum v hotelu AQUA DOME a úchvatný výhled na Ötztalské Alpy. Čirou náhodou zde probíhal festival Electric Mountain Sölden, což si mnozí tanečníci nemohli nechat ujít a dosyta se vyřádili.

Jak funguje cestovní pojištění se zas přesvědčil Aleš Voráček, který si vykloubil rameno, a jen tak mimochodem s ním ještě na profíka sjel sjezdovku.

Na tripu se samozřejmě i pracovalo! Představila se nová pojišťovna U+ a zřejmě největší inspiraci si osazenstvo odváželo od Petra Borkovce, který se zabýval OKR a také klíčovým náborem.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: