5. AXA Beach Cup: Bojovalo se do padnutí

Markéta Daxnerová, Andrea Tindlová | 16. 8. 2018 | Vstoupit do diskuze

Tradiční srpnový turnaj v beach volejbalu AXA Cup se konal opět v Brně. Tentokrát se 13 smíšenými týmy a s nebývalou účastí Pražáků. Užili si to všichni!

5. AXA Beach Cup: Bojovalo se do padnutí

„Na akci jsme se sešli kolem deváté hodiny. Vše už bylo nachystáno a kolegové natěšení a v dobré náladě. Na snídani byly připravené skvěle sendviče a stánek u hřiště nabízel různé druhy nápojů. Počasí bylo krásné a bylo opravdu teplo, nejvíce tedy šla na dračku voda a ledová káva,“ popisuje začátek turnaje Andrea Tindlová, z marketingového oddělení Partners a také jedna z hráček.

Odvážné skoky a talentovaný nováček

Následovalo rozdělení do skupin a šlo se na to. Po první části plné intenzivních bojů a odvážných skoků za míčem se všechny týmy posilnily skvělým obědem. A pak už bylo na řadě finále. To nakonec vyhrál tým kapitána Petra Skuly (M3) s Drahoslavou Smetanovou a Martinem Starnovským. Právě poslední ze jmenovaných byl objevem turnaje – nováček v barvách Partners ukázal, že volejbal opravdu umí.

Vyhlášení vítězů proběhlo u bohatého rautu s čerstvě grilovaným masem a jen málokdo po něm pospíchal domů. Většina raději využila příjemné posezení ve stínu zahrádky a společnosti ostatních spoluhráčů. Akce se rozpustila až ve večerních hodinách. Tak opět za rok!

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: