Snowboarďáci a lyžaři z Professionals Clubu okusili alpské sněhy

Lucie Weissová | 22. 2. 2018 | Vstoupit do diskuze

Aktivní odpočinek si dopřálo 40 nejlepších poradců z Professionals Clubu, kteří společně s Uniqa týmem vyrazili do rakouského Schladmingu. Prvotřídní hotel, krásné prostředí, kilometry perfektně upravených sjezdovek, neomezený wellness. Bylo to zkrátka náročné!

Snowboarďáci a lyžaři z Professionals Clubu okusili alpské sněhy

S dobrou náladou a plní očekávání dorazili Profíci v neděli odpoledne na místo určení. A zklamaní rozhodně nebyli. Elegantní hotel v alpském stylu, výhled přímo na hory, pověstná rakouská pohostinnost a skvělá společnost – tomu se jednoduše nedalo odolat.

Hned po příjezdu na všechny čekaly stylové čepice z dílny marketingového oddělení a samozřejmě David Kundrt (D1) se svým školením na téma: Podnikání Profi poradce. Nosnou myšlenkou bylo, že i Profi poradce musí mít jasně definované cíle, klienty, umět si efektivně zorganizovat diář a plně využívat asistenty. V závěru Davida doplnil ještě Luboš Novák (M1) s vychytávkou v podobě odděleného běžného účtu a Vladimír Weiss (VIP CO II), který mluvil o tom, jak lze využít média ve svůj prospěch.

Profíci na sněhu

Po výživné pracovní čtyř hodince a dopoledním cestování následovala zasloužená večeře o šesti chodech za přítomnosti someliéra. Vydatné jídlo mnohé vysílilo, tak se šlo odpočívat do wellness, vyměňovat poznatky do hotelového baru nebo do víru Schladmingu.

Co následovalo druhý den a jak trip hodnotí jeho účastníci se dozvíte         
v pokračování článku v jarním čísle tištěného JsmePartners.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: