Ve Dvoře Králové sídlí pod jednou střechou Partners a advokátka

Soňa Straková | 18. 3. 2015 | Vstoupit do diskuze

Advokátní kancelář Bříza Trubač, zastoupená jednatelkou Janou Špačkovou, plus Klientské centrum Partners v popředí s Václavem Valáškem. Co by z toho mohlo vzniknout? Ve Dvoře Králové nad Labem se tito odborníci spojili. Pod jednou střechou je tak advokátní kancelář a poradenské centrum.

„Od první schůzky s paní advokátkou nám byla jasná synergie. Máme velmi podobné názory na směřování profesionálních služeb v našem městě,“ říká ke spolupráci Václav Valášek (VIP CO I), držitel certifikátu €FA.

Klienti řeší spory ze zaměstnavateli i finanční služby

Klienti si spojení profesionálů pochvalují. Nejvíce se zajímají o důvody a vizi. A spolupráce s advokátní kanceláří? Ta je podle Václava Valáška více než čilá. „Advokátní kancelář nyní dostává zhruba dva naše klienty týdně. Jedná se o přípravu či kontrolu kupních smluv, majetkové spory klientů, rozvodová řízení, návrhy na osobní bankrot, spory se zaměstnavateli, nezávazné konzultace a ověřování podpisů přímo v kanceláři,“ vyjmenovává Valášek.

Poradenské centrum oproti tomu poskytuje celou šíři služeb s finančním podtextem. „Do budoucna plánujeme společného koncipienta advokátní a finančně poradenské kanceláře a máme v plánu další rozšiřování spolupráce, ale to je zatím tajemství,“ dodává Václav Valášek.

47

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: