Lektorem DFG snadno a rychle

Partners | 1. 12. 2017 | Vstoupit do diskuze

Chcete se stát lektorem Školy finanční gramotnosti v rámci unikátního vzdělávacího projektu Den finanční gramotnosti? Připravili jsme pro vás video, se kterým to zvládnete snadno a rychle.

Lektorem DFG snadno a rychle

Školitelem Dne finanční gramotnosti může být finanční poradce splňující následující kritéria:

·         Minimálně od pozice SC s historickou produkcí alespoň 2 000 BJ.

·         S certifikacemi na pojištění, investice, úvěry a penze od ČNB.

·         Bez závažného záznamu u etického výboru a klientské stížnosti za posledních 12 měsíců.

·         Se splněnou anketou v Prometeovi (č. 458) s min. 90% úspěšností.

·         S touhou zvyšovat finanční povědomí u ostatních.

Na Wiki najdete prezentaci, v níž jsou všechny důležité informace. Po jejím prostudování je potřeba absolvovat test v Prometeovi, který probíhá formou anketového dotazníku (obdobně jako vyplnění AML testu). Anketa má 10 otázek, procento úspěšnosti musí být 90, tolerována je tedy pouze 1 chyba. K anketě není možné se vrátit! Pokud nebudete v anketě úspěšní, kontaktujte e-mail dfg@partners.cz, kde si dohodnete opravný postup.

Nesplníte-li opravný test 48 hodin od zadání, nebo test nebude na 100 %, budete si moci zažádat o další test nejdříve za 6 měsíců od druhého pokusu o certifikaci! Po vyplnění ankety se vám zobrazí výsledek. Pokud bude 90% a lepší, můžete si sami vygenerovat certifikát. Půjde to ale až po datu produkční měsíční uzávěrky.

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: