Startuje videoseriál na aktualne.tv

Tereza Píchalová | 12. 9. 2015 | Vstoupit do diskuze – 1 komentář

Začínáme krotit finance na aktualne.tv. V desetidílném videoseriálu „Zkroťte své peníze“ vysvětlují poradci Partners, co dělat v jednotlivých životních etapách. Startuje se založením bankovního účtu a první výplatou, končí životem v penzi.

David Kučera, Marcela Střelcová, Jiří Šrámek, Josef Uchytil a Vladimír Weiss, pět statečných, kteří ode dneška radí veřejnosti s financemi v novém videoseriálu „Zkroťte své peníze“. Společně s moderátorkou Jolanou Voldánovou provedou diváky důležitými životními etapami. Významnými nejen z pohledu životních rozhodnutí, ale i finančních.

„Jde o začátek spolupráce s vydavatelstvím Economia. Zaměříme se na prestižní cílovou skupinu čtenářů Hospodářských novin a centrum.cz,“ přibližuje za marketing Partners Lada Kičmerová.

Finanční plánování studentů a starších manželů přibližuje Jiří Šrámek. Vladimír Weiss se zblízka podíval na finance mladých lidí. David Kučera také radil mladým – snoubencům a novomanželům. Na rodiny s malými dětmi se zaměřila Marcela Střelcová a Josef Uchytil sledoval život rodiny s odrostlými potomky a penzisty - vdovce.

Videa najdete ZDE.

Krátká videa na prestižních webových portálech podpoří atraktivní formou dlouhodobý záměr Partners zlepšit finanční gramotnost Čechů.

136

Komentáře

Celkem 1 komentář v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: