Novinka: Den úspěšných podnikatelů

Simona Mrázková | 20. 2. 2014 | Vstoupit do diskuze

Stanislav Bernard, Margareta Křížová a Marian Jelínek. Uhádnete, co spojuje tato tři jména? Jsou to úspěšní podnikatelé, kteří vystoupí na otvíráku akce Den úspěšných podnikatelů.

Stanislav Bernard

Stanislav Bernard, který se netají ani svými politickými ambicemi, je český podnikatel v oblasti pivovarnictví. V roce 1991 v Humpolci založil soukromý rodinný pivovar Bernard a začal si tak plnit sen vybudování pivovaru, který bude nejenom vařit poctivé české pivo, ale bude mít i svůj názor. Aby se tento sen stal skutečností, majitelé nepřetržitě investují do jeho rozvoje. Například v roce 2013 dosáhla míra investic částky 100 milionů Kč. Dnes je spolumajitelem a generálním ředitelem pivovaru. Rodinný pivovar dosáhl řady prestižních ocenění. Se značkou Bernard se můžete setkat nejenom v České republice, ale i v mnoha dalších státech. Stanislav Bernard za svou kariéru sklidil ocenění jako Brand manager ČR roku 2000, pivovarnická „osobnost století“ za prosazení diferencované spotřební daně pro malé a nezávislé pivovary.

Stanislav Bernard

Margareta Křížová

Margareta Křížová je jednou ze zakládajících partnerek CEAG, zodpovědná především za strategii, business development a poradenství v rámci fúzí a akvizic. Díky svým rozsáhlým znalostem českého trhu s akvizičními kritérii finančních a strategických investorů, realizovala společnost CEAG řadu transakcí, kdy zastupovala prodávající vlastníky nebo kupující. Je zodpovědná také za rozvoj služeb pro malé a střední podniky (SME), zejména v oblasti zajišťování kapitálu, strategie obchodního růstu a vyhledávání zahraničních obchodních partnerů. Zúčastnila se čtvrté řady pořadu České televize Den D.

Margareta Křížová

Marian Jelínek

Marian Jelínek je český hokejový trenér. V současné době zastává funkci manažera hráčského programu v týmu BK Mladá Boleslav a asistentem hlavního trenéra Františka Výborného. Mezi lety 2003 až 2005 působil jako asistent trenéra u české hokejové reprezentace, se kterou v roce 2005 získal titul mistra světa. Spolupracoval s Jaromírem Jágrem. Po dlouhou dobu byl jeho osobním koučem a také šéftrenérem letní školy Jágr-team. Je autorem publikace na téma psychologie sportu a držitelem doktorátu z filozofie.  

Marian Jelínek

Tři lidé, tři osudy, jedno ale mají společné: Ve svém oboru přišli s novým přístupem a originálním řešením svého byznysu a stali se tak inspirací pro mnoho lidí. Díky Partners Akademii se jejich vyprávěním a v budoucnu také mnoha dalšími můžete inspirovat již brzy. Ti z vás, kdo se zaregistruje na vůbec první konferenci Den úspěšných podnikatelů, jež se koná v Top Hotelu 16. dubna 2014, se automaticky stávají členem klubu podnikatelů Partners. Členství v klubu zaručuje slevy na další zajímavé akce Klubu podnikatelů zahrnující jak konferenci Den úspěšných podnikatelů, tak další příbuzné události i mimo dění Partners.

Akce je určena pro lidi na všech pozicích a především pro ty, kteří se chtějí aktivně podílet na budování vlastní firmy a kteří si nemyslí, že „učený spadl z nebe“. Za konferencí stojí Partners Akademie v čele s Romanou Hárovníkovou a partneři Axa a Metlife. Přijďte a přesvědčte se, že pečlivě vybrané osobnosti ze světa velkého byznysu vám mají co předat. Inspirace není nikdy dost

167

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: