Zlatá koruna jde do finále. Podpořte Partners Bond Opportunity

Zuzana Fendrychová | 19. 4. 2024 | Vstoupit do diskuze

Opět po roce vrcholí hlasování v 22. ročníku Zlaté koruny, která pravidelně vyhlašuje nejlepší produkty českého finančního trhu. Součástí soutěže jsou také dvě veřejné ankety: Ceny veřejnosti a Cena podnikatelů. Mezi dvacítku finalistů se v Ceně veřejnosti dostal Partners Bond Opportunity.

Zlatá koruna jde do finále. Podpořte Partners Bond Opportunity

Dluhopisový fond Partners Bond Opportunity od Partners investiční společnosti nabízí investiční příležitost pro klienty, kteří jsou schopní přijmout riziko zvýšené nad úroveň státních dluhopisů, a hledají i vyšší možné zhodnocení. Fond se hodí pro konzervativnější investory s běžnou zkušeností s investováním na kapitálovém trhu.

Nejlepší produkty v obou veřejných hlasováních Zlaté koruny získají Zlaté, Stříbrné anebo Bronzové koruny za nejoblíbenější finanční produkty roku. Hlasující se navíc mohou zodpovězením tipovací otázky zařadit do soutěže o iPhone 15, šperk od JK Jitka Kudláčková Jewels a další ceny.

Hlasovat ve veřejných anketách je možné do konce letošního dubna na portále www.zlatakoruna.info.

 

Více informací najdete v článku na webu Peníze.cz.

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: