Vše, co potřebujete vědět o podílovém fondu Double Speed rizikový

Martin Mašát | 15. 5. 2023 | Vstoupit do diskuze

Přinášíme souhrn toho nejdůležitějšího k nejnovějšímu přírůstku z dílny Partners Invest, podílovému fondu Double Speed rizikový. Dozvíte se, proč je tak výjimečný, komu je určený a kde o něm čerpat informace.

Vše, co potřebujete vědět o podílovém fondu Double Speed rizikový

PROČ JE UNIKÁTNÍ?Protoženikdo jiný nic podobného nemá a nenabízí!

  • 1.   Zdvojnásobuje výkon akciových trhů, cílí tak na 15% zhodnocení,
  • 2.   Jeho strategie splňuje přísné zákonné limity, je tedy přístupná i retailové klientele. Načeském trhunic podobného nenajdete.
  • 3.   V dlouhém horizontu překoná klasické akciové strategie (ať už v podílových fondech, ETF či FKI).    

KOMU HO NABÍDNOUT?Všem, kteří chtějí nadprůměrný výnos a nebojí se vyšší volatility, která je však omezena globální diverzifikací portfolia, a navíc v dlouhém období volatilita ztrácí význam a do popředí se dostává výkonnost. Double Speed rizikový by měl být částí investičního portfolia klienta. Základními stavebními kameny portfolií jsou však stále diverzifikovaný akciový fond a kvalitní dluhopisový fond. Hodí se tak pro klienty s vyšším rizikovým profilem a s dlouhodobým investičním horizontem. Ideální je pro pravidelné investice.

PROČ SE O NĚJ MĚLI ZAJÍMAT?Protože otevírá úplně nové investiční dveře!

Je přístupný všem. Lze do něj investovat už od 500 Kč (20 EUR) s nulovým vstupním poplatkem. ALE svou unikátností umí otevřít dveře k bonitní klientele! Dlouhodobě by měl překonat jak akciové podílové fondy, tak ETF.

Je vhodný i pro klienty, kteří hledají vyšší výnos, kde se dá (alternativa k FKI, kam mnoho klientů nedosáhne a jsou nelikvidní). Do budoucna by měl nalákat i institucionální klientelu.

JAK MŮŽEME POMOCI? Připravili jsme kupu informací, nabízíme školení, ať formou webináře či přímo z očí do očí.

Potřebujete argumenty? Fond má svou stránku na webu Partners Invest, kde klient najde: leták; ceník(ANO, opravdu: 0 % vstupní poplatek)

Na Partners wiki naleznete prezentaciwebinář k fondu.

Doporučuji také rozhovor, který najdete zde na JsmePartners, a kde je detailněji vysvětlena strategie a myšlenka fondu.

Aktuálně lze fond sjednat přes rámcovou smlouvu Partners investiční společnosti. V průběhu května bude fond dostupný i na platformě Consequ (Classic Invest).

CHCETE JEŠTĚ PŘÍDAVEK? Pro ty, kteří dočetli až sem, mám ještě pár dalších zajímavých odkazů:

  • ·         porovnání Partners fondů s konkurencí za 1Q,
  • ·         porovnání Rentea penzijních fondů s konkurencí za 1Q a od založení,
  • ·        Údernou prezentaci Marcela Vanducha, kde srovnal investování (výkonnost a nákladovost) do podílových fondů a skrze obchodní portály (Fondee apod. s jejich nekonečným vstupním poplatkem).

Nebojte se nás v PIS kontaktovat ohledně dotazů na vývoj Partners/Simplea/Rentea fondů, finančních trhů či pro případná školení.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: