Blízká i vzdálená budoucnost mobilní apky Partners

Zuzana Fendrychová | 21. 3. 2023 | Vstoupit do diskuze

Mluví se o ní v kancelářích i kuchyňkách, každý by ji chtěl vidět první. Všechny zajímá, co již umí, co se teprve učí a jak bude vypadat? Řeč je o mobilní aplikaci Partners chystané prioritně pro klienty očekávané banky, ale její svět je mnohem širší. Beta verze už je dostupná pro poradce a zaměstnance, na jaře se apka dostane i ke klientům.

Blízká i vzdálená budoucnost mobilní apky Partners

Jakmile si klient pak na oficiálních storech pro iOs a Android stáhne a aktivuje aplikaci, stane se mobilní telefon jedinou potřebnou věcí k obsluze jeho finančního života. Bude v něm mít kromě vlastních smluv i ty sdílené s partnerem, smlouvy dětí, uvidí investiční reporting, přehled pojistných rizik, srovnávač neživotních produktů včetně archivu zelených karet sjednaných právě přes srovnávač. Navíc si uživatel bude moci vybrat, zda mu lépe vyhovuje minimalistická domovská stránka, nebo rozšířená o detailnější informace o sjednaných produktech. 

Aktivace, žádná věda

K aktivaci bude možné použít QR kód, který klient získá od svého poradce při osobním setkání. Kód se bude generovat v Anakinovi po vyfocení klientova dokladu. Jen bude třeba dbát na to, aby fotky byly v dostatečné kvalitě a data z dokladu se shodovala s těmi, které již máme v systému. Druhou možností aktivace je nafocení dokladu přímo v aplikaci, což zvládnou klienti sami.

Přehled doslova na dlani

Klienti s již povoleným sdílením v aplikaci uvidí sjednané smlouvy svého partnera či partnerky, budou moci odeslat pozvánku ke sdílení dat. Atraktivní bude pohled na složení investičního portfolia podle tříd jednotlivých aktiv, na zhodnocení portfolia i rozpad po fondech. Ozdobou aplikace bude přímo na domovské stránce zobrazení fondu Rezerva jako „spořicího účtu“ s možností zadání odkupu.  

Nepamatuje si klient aktuální a sjednané pojistné částky? Žádný problém! Má je na jedno kliknutí v přehledu pojistných rizik. Neví si člověk rady a potřebuje pomoc? Jednoduše spustí chat. Klientský support odpoví buď rovnou, nebo není-li online, dostane zákazník push notifikaci o nové zprávě.  

Podepisování dokumentů

Dávno odzvonilo dobám, kdy lidé chtěli i museli kvůli podepisování dokumentů kamkoliv běhat. Naši klienti budou v apce podepisovat listiny, které už dnes mohou signovat v portálu Moje Partners. Navíc jim aplikaci ohlídá expirace dokumentů.  

Druhý kvartál přinese nová rozšíření například o srovnávač majetku, vzdálenou identifikaci nových klientů, důchodovou kalkulačku, napojení na Rentea, redesign sekce Příjmů a výdajů.

9

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: