Novinky z MONETY: Jak vylepšujeme naši nabídku?

5. 9. 2022 | Vstoupit do diskuze

Neustále pracujeme na tom, aby pro vás sjednávání našich produktů bylo jednoduché, rychlé a pohodlné. Proto bychom vám rádi představili, co je u nás nového a jaká vylepšení na vás čekají v Broker Portálu. Věříme, že vám usnadní práci.

Novinky z MONETY: Jak vylepšujeme naši nabídku?

MONETA Money Bank nabízí klientům širokou škálu finančních produktů. Mezi ty nejoblíbenější patří běžný účet Tom Plus, který sjednáte online v našem Broker Portálu. Klienti tak zdarma získají nejen účet, ale také výběry ze všech bankomatů v ČR i v zahraničí.

Velice jednoduché je také sjednání hypotečního úvěru. Od zadání žádosti o hypotéku až po čerpání úvěru je vám k dispozici Broker Portál, který pro vás neustále vylepšujeme.

V nabídce máme dále spotřebitelský úvěr Expres půjčka, produkty na financování bytových družstev nebo společenství vlastníků jednotek a skvělé podmínky nabízejí i produkty pro financování podnikatelů.

Seznamte se s Adélou Ponížilovou

„Do banky jsem nastoupila v roce 2014 a v průběhu let jsem zde vystřídala několik pozic. Díky tomu jsem se důkladně seznámila s klíčovými produkty a zejména pak s hypotečními úvěry. Jako hypoteční bankéř jsem spolupracovala téměř výhradně s poradci z Partners, proto mnoho z Vás znám osobně a těším se, že se opět budeme setkávat.“

 


MONETA Stavební Spořitelna pokračuje se skvělou nabídkou stavebního spoření, která klientům umožňuje spořit s výhodnou úrokovou sazbou a bonusem navíc. 

U překlenovacích úvěrů jsme nově nastavili možnost zvolit fixaci úrokové sazby, zvýšili jsme objem úvěru bez zajištění nemovitostí a prodloužili splatnost úvěrů.

A na závěr ještě čerstvá novinka. Sjednání Půjčky ProBydlení je teď ještě jednodušší. S koncem prázdnin jsme spustili možnost zadat u Půjčky ProBydlení spoludlužníka do domácnosti k žadateli nebo do další samostatné domácnosti. Díky tomu můžete úvěry, u kterých používáte pro vyplnění žádosti PKP nebo listinou žádost, zakládat přes Broker Portál, kde bude produkt mít od začátku září vlastní dlaždici.

-----

S detaily produktů a jejich změn se můžete seznámit prostřednictvím open školení v Broker Portálu. A v případě potřeby nás neváhejte kdykoliv kontaktovat.


Adéla Ponížilová
Key Account Manager pro společnost Partners
e-mail: adela.ponizilova@moneta.cz
telefon: 702 227 204

Lenka Hylmarová
Key Account Manager pro společnost Partners
e-mail: lenka.hylmarova@moneta.cz
telefon: 720 028 718

Využít můžete také linku pro poradce (224 445 113) nebo e-mail pro předkonzultace hypotečních úvěrů (podpora.hypoteky@moneta.cz).

Advertorial

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: