Fresh Orange Podcast: Pravidelná nálož čerstvých informací z NN Životní pojišťovny

25. 10. 2021 | Vstoupit do diskuze

Rozhovory Petra Němečka se zajímavými hosty jsou určené pro poradce, kteří chtějí nahlédnout pod slupku pomeranče a dozvědět se víc. Vychází jednou za dva týdny.

Fresh Orange Podcast: Pravidelná nálož čerstvých informací z NN Životní pojišťovny

Podcast se zaměřuje na produkty z naší nové řady NN Orange a na služby s nimi spojené. Každý díl je unikát a ke konkrétnímu tématu přináší mnoho užitečností.   

A co jsme již probírali? Vše vychází z pojistných podmínek, proto nechybí řeč o nich a jejich struktuře. Také jsme mluvili o vývoji a designu služeb, které najdete na portálu Stela 2.0. Jaké klíčové služby vám mohou usnadnit život? Vyzdvihujeme jich rovnou 7! Bavíme se také na téma zdravotní oceňování klienta včetně rad a tipů, jak na něj. Odpovídáme na nejčastější dotazy zprostředkovatelů, které dostáváme na kontaktní centrum NN. Odkrýváme tipy a triky, jak na servis smluv NN Orange či likvidaci pojistných událostí. Co by měl vědět každý dobrý poradce o pojištění závažných onemocnění? To nejdůležitější jsme shrnuli do minisérie tří dílů. Nebo vás zajímá, na co se zaměřit při výběru pojištění invalidity? I to se dozvíte!

Ve speciálním díle podcastu jsme také slavnostně představili podzimní novinky k NN Orange Risk.

A bude toho ještě mnohem víc. Už jste podcast slyšeli? Ne? Tak poslouchejte a přihlaste se k odběru na YouTube, nebo ve své oblíbené podcastové aplikaci, ať vám neuteče žádný další díl. 

Sledovat můžete také na adrese: https://beorange.me/podcast

Vítejte ve světe nové NN, buďte Orange

Vítejte ve světě nové NN, buďte Orange. Nová produktová nabídka NN Orange vznikla spojením dvou výrazných hráčů na českém trhu – NN a Aegon. Prvním z řady je rizikové životní pojištění NN Orange Risk, které klientům nabízí to nejlepší možné zajištění pro případ nečekaných životních událostí. Druhým produktem je NN Orange Bonus. Ten nabízí stejná krytí, ale zároveň i větší flexibilitu a možnost využití daňových výhod. 

Moderátorem podcastů je Petr Neměček.

Moderátorem podcastů je Petr Neměček. Petr se zabývá Životním pojištěním přibližně 15 let. Začínal jako pojistný matematik a produktový manažer. Od roku 2010 se pohybuje v oblasti distribuce. Působil v pojišťovně Aegon, která se v roce 2019 sloučila s NN Životní pojišťovnou. Od 1. 1. 2020 je v NN ředitelem externí distribuce a zodpovídá za veškeré obchodní aktivity s makléřskými společnostmi.

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: