Advertorial: MONETA jako silný partner

3. 5. 2021 | Vstoupit do diskuze

Silná a dynamicky se rozvíjející skupina MONETA byla výrazně posílena fúzí s WSS a WHB. Můžeme proto směle tvrdit, že prostřednictvím naší banky je možné klientovi poskytnout úplné portfolio bankovních produktů.

Advertorial: MONETA jako silný partner

Jako externí poradci MONETA Money Bank, a. s., můžete klientovi k hypotečnímu úvěru sjednat další dva produkty, a to plně on-line. Prvním je běžný účet bez poplatků za vedení a s výběrem ze všech bankomatů zdarma. Druhým pak výhodnéstavební spoření pro všechny věkové kategorie klientů, které není limitováno žádnou časově omezenou marketingovou akcí. Zajímavá je také možnost sjednání nových či refinancování stávajících hypotečních a spotřebitelských úvěrů a v neposlední řadě také úvěrování pro právnické osoby, jako jsou SVJ a bytová družstva, v rámci podnikatelských
či komerčních úvěrů.

Máme toho opravdu hodně, co můžeme prostřednictvím MONETA Stavební Spořitelny či MONETA Money Bank nabídnout, a to nejen vašim klientům, ale i vám poradcům. Například náš zvýhodněný nezajištěný překlenovací úvěr, máte vy poradci ještě levnější než standardní klient, a to o celé 1 %.

Pokračujeme ve vylepšování nabídky našich překlenovacích úvěrů a tentokrát jsme se zaměřili na financování družstevního bydlení. Nově klientům nabízíme:

  • pro jednoho žadatele až 1 milion Kč a pro více spolužadatelů až 2,5 milionu Kč bez zajištění
  • splatnost úvěru prodlouženou až na 25 let (týká se jen financování DB)
  • není nutný převod finančních prostředků přes notářskou či advokátní úschovu

MONETA na vlnách digitalizace
Je to už více než tři roky, co jsme poprvé představili a spustili Broker Portál (BP) MONETA Money Bank. Díky němu jsme externím poradcům ulehčili práci při obsluze klientů a sjednávání nových obchodů. Postupem času se význam naší aplikace změnil od původního předání kontaktu na klienta až po plnohodnotný on-line sjednávač produktů. Každý rok pilně pracujeme na rozšíření funkcionalit, které BP nabízí a které ještě více usnadní obsluhu klienta. V současné chvíli se jedná o ucelený systém, ve kterém externí poradce najde všechny podstatné informace a novinky z MONETA Money Bank, a. s., kontakty na jednotlivé pracovníky, informace o úrokových sazbách, metodiku produktů a mnoho dalšího.

Klíčovou funkcí Broker Portálu však je on-line sjednání produktů. Díky využití nejmodernějších technologií je celý proces plně digitalizován. Klientovi může být například do 40 minut sjednán spotřebitelský úvěr nebo podnikatelský úvěr, včetně založení bankovního účtu a vyčerpání úvěru. 

U hypotečního úvěru může externí poradce zadat žádost o hypotéku pomocí SMS podpisu, proscorovat obchod a všechny podklady ke schválení nahrát v digitální podobě (šetříme tak nejen váš čas, ale
i životní prostředí). Dokonce máte možnost objednat on-line odhad a společně s klientem zažádat
o čerpání hypotéky. V tomto roce bychom měli spustit hned několik upgradů, které nejen usnadní
a rozšíří stávající procesy, ale nově také umožní i on-line sjednání stavebního spoření nebo překlenovacích úvěrů.

Na co se letos můžete těšit? V dubnu bylo spuštěno: rozdělení složek pro nahrávání dokumentů, kontrola e-mailových adres, nabízení neúčelové části k hypotéce – výše částky, našeptávač firem (zaměstnavatel) v plné žádosti. Na konec druhého čtvrtletí připravujeme: zobrazení data garance úrokové sazby či úvěrové smlouvy automaticky podepsané bankou (on-line podpis).

Renáta Hötzlová
Key account manager
renata.hotzlova@moneta.cz, +420 602 417 276

Lenka Hylmarová
Key account manager
lenka.hylmarova@moneta.cz, +420 720 028 718

 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: