Advertorial: Novinka pro podnikatele. Hypotéka PRESTO Business

19. 4. 2021 | Vstoupit do diskuze

Rok 2020 byl náročný a plný výzev jak ve společnosti, tak v každém oboru ekonomiky. Výrazně zasáhl i do soukromého sektoru. Řada podnikatelů a malých firem se setkala s různými omezeními při jejich podnikání, což některé negativně ovlivnilo či dokonce ohrozilo v jejich působení.

Advertorial: Novinka pro podnikatele. Hypotéka PRESTO Business

Ani UniCredit Bank nestála nečinně stranou. I v této nezvyklé době se neustále snažíme sledovat trendy, posouvat se vpřed, vylepšovat finanční produkty dle aktuální situace a v neposlední řadě přinášet produkty nové, které lépe pokryjí potřeby našich klientů. To platí v době pokračující pandemie Covid-19 dvojnásob. 

Právě to nás vedlo ke kroku uvést od dubna 2021 na trh novou Hypotéku PRESTO Business, která by podnikatelům a malým firmám mohla pomoci s řešením stávající situace. Možná se teď zeptáte, v čem je Hypotéka PRESTO Business pro klienty atraktivní? I nás to zajímalo, proto jsme oslovili Dušana Vaňáka, Key Account Managera UniCredit Bank pro společnost Partners, aby nám tuto novinku přiblížil.

„Podmínky a parametry nového hypotečního úvěru jsme se snažili nastavit tak, aby vznikl unikátní produkt, který dokáže usnadnit další podnikání. Díky Hypotéce PRESTO Business je možné získat neúčelově částku 500 000,- Kč až 5 000 000,- Kč za nejnižší sazbu na trhu, a to bez ohledu na zvolenou délku fixace úrokové sazby. Při zajištění úvěru rezidenční nemovitostí lze splatnost nastavit až na 15 let, což umožní podnikatelům a malým firmám splácet úvěr s velmi nízkou anuitní splátkou. Věříme, že nízké splátky a možnost využít prostředky z Hypotéky PRESTO Business pro libovolný účel související s podnikáním, je právě to, co v dnešní době podnikatelé nejvíce potřebují. Dokládat bance účel není třeba, záleží zcela na klientovi, zda prostředky z úvěru využije na provoz, investice či se bude jednat o kombinaci různých účelů.“, vysvětluje Dušan Vaňák.

A dodává: „Podnikatelé či malé firmy zcela jistě uvítají možnost zajistit Hypotéku PRESTO Business jak rezidenční, tak i nerezidenční nemovitostí, která může být i ve vlastnictví fyzické osoby (žadatel či osoba blízká). Při zajištění úvěru rezidenční nemovitostí lze dosáhnout hodnoty LTV až 80 % a splatnosti 15 let. Při zajištění nerezidenční nemovitostí je maximální hodnota LTV 60 % a splatnost 7 let. Dobrou zprávou pro urychlení procesu je i schvalování hypotéky na regionální úrovni a možnost čerpat schválený úvěr na podaný návrh na vklad zástavního práva.“

Úvěrové produkty UniCredit Bank, jako PRESTO Půjčka a U-hypotéka účelová, patří již několik let mezi to nejlepší, co lze klientům nabídnout. Doufejme, že se i nová Hypotéka PRESTO Business zařadí mezi špičkové úvěrové produkty dostupné na českém trhu a bude pro podnikatele neocenitelným přínosem.

V případě, že vás nová hypotéka pro podnikatele zaujala, potřebujete řešit konkrétní případ či máte doplňující otázky, s důvěrou se obraťte na některého z našich komerčních bankéřů, jejichž seznam naleznete na webových stránkách WIKI určených poradcům Partners či na našem extranetu https://www.unicreditbank.cz/cs/partneri-hp/partneri.html

 

 

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: