PRESTO Půjčka UniCredit bank nabízí sazbu 3,89 %

12. 10. 2020 | Vstoupit do diskuze

V současné době prožíváme náročné období plné nepříjemných omezení, nicméně život jde dál a lidé si začínají na tuto novou situaci zvykat. Ke splnění jejich přání můžeme přispět i my v UniCredit Bank, kdy jim dokážeme nabídnout výhodnou PRESTO Půjčku splňující jejich požadavky. Záleží na klientovi, kolik chce měsíčně splácet a jak velkou půjčku vlastně potřebuje. Díky odměně za řádné splácení je úroková sazba jen 3,89 % p.a. opravdu pro každého nového i stávajícího klienta.

PRESTO Půjčka UniCredit bank nabízí sazbu 3,89 %

S PRESTO Půjčkou může klient financovat libovolné potřeby, tzn. jde o půjčku opravdu na cokoliv. Využít ji lze na nákup spotřebního zboží, převedení úvěrů i na bydlení se sazbou 3,89 % p.a. Výše půjčky se pohybuje od 20 tis. až do 1 mil. Kč s dobou splatnosti od 12 do 120 měsíců.

„Naše úvěrové produkty patří mezi nejlepší na trhu a neustále pracujeme na jejich zlepšení. Velice nás těší, že se produkt PRESTO Půjčka – Převedení úvěrů stal nejlepším finančním produktem roku 2018 v ocenění Finparada.cz“, uvedl Dušan Vaňák, Key account manager UniCredit Bank pro společnost Partners. „Oceňování našich produktů pokračovalo i v roce 2019, kdy jsme v ocenění Finparada.cz získali 1. místo v soutěži Finanční produkt roku 2019 v kategorii hypoték“, dodává. 

Pro klienty je výhodné využívat u jedné banky více produktů. Každému loajálnímu klientovi se důvěra vrací v podobě výhodnějších podmínek a nejrůznějších odměn. UniCredit Bank doporučuje využívat oblíbený účet U konto s balíčkem služeb plným výhod jako jsou např. výběry zdarma ze všech bankomatů, bezplatné vedení účtu nebo přístup k unikátním slevám v rámci programu U-šetřete. Dlouhodobý klient, navíc třeba s rezervou na účtu v podobě kontokorentu, pak může snadněji získat úvěr nebo si zajistit delší dobu splatnosti u poskytnuté půjčky.

„Parametry poskytnuté půjčky včetně výše splátky a splátkového kalendáře necháváme zcela na klientovi. Splátku si může v průběhu plnění odložit až 5x s tím, že tak může učinit nejdříve 10. měsíc od zaplacení první splátky“, upřesňuje Dušan Vaňák. Čerpání prostředků je možné bezprostředně po podpisu smlouvy přímo z klientského účtu. Výjimečnost půjčky spočívá i v její bezrizikovosti. Zájemci se mohou pojistit proti neschopnosti splácení v případě nečekaných životních situací spojených se zdravím a dalšími rizikovými faktory (smrt, invalidita, vážná onemocnění, pracovní neschopnost a ztráta zaměstnání).

Při poskytování spotřebitelských úvěrů a hypoték navíc již nejsou posuzovány parametry DTI (Debt To Income – poměr celkového zadlužení žadatele k ročnímu příjmu) a DSTI (Debt Service To Income - poměr celkových měsíčních splátek a čistého měsíčního příjmu žadatele).  Klienti se proto nemusejí obávat, že by aktuální finanční situace mohla negativně ovlivnit jejich úvěrové možnosti.

PRESTO Půjčka je určena pro osoby starší 18 let, kteří nejsou ve zkušební nebo výpovědní lhůtě a mají v České republice trvalý pobyt. Tento spotřebitelský úvěr je určen i pro nové klienty.

V případě Vašich dotazů se s důvěrou obraťte na bankéře, se kterým spolupracujete, případně na Dušana Vaňáka, tel. číslo: 702 231 676, e-mail: dusan.vanak@unicreditgroup.cz

Komerční článek

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: