Jaro s Wüstenrotem

15. 4. 2020 | Vstoupit do diskuze

Nenechte si proklouznout mezi prsty zajímavou nabídku finančních produktů, které připravila pro letošní jaro finanční skupina Wüstenrot. „S námi může být jaro ještě barevnější,“ říkají Key Account Manageři z Wüstenrotu Jan Maxa a David Krček. Seznamte se s finančními produkty, které nabízejí, a dopřejte si bydlení, o kterém jste vždycky snili.

Jaro s Wüstenrotem

Nabídka překlenovacích úvěrů
Skvělá nabídka překlenovacích úvěrů od Wüstenrotu pokračuje. U nás si mohou klienti dopřát smlouvu bez poplatku za sjednání SS i PÚ zároveň se splatností až 22 let, úrokovou sazbou 4,99 % a možností splácet do 75 let věku klienta. Tento produkt doporučujeme především pro řešení menších rekonstrukcí, dofinancování kupní ceny a zaplacení daně. Výhodu spatřuji v době splatnosti, díky které klientovi tolik nezatěžujeme jeho cashflow.

Ušetřete až 2 000 korun
V rámci segmentu stavebního spoření jsme připravili akci, díky níž klientům vracíme na vstupním poplatku až 2 000 Kč. Akce běží celý duben od 1. 4. 2020 – do 30. 4. 2020. Sjednejte si smlouvu elektronicky. Je to rychlé a komfortní. Do marketingové akce uveďte J20, naskenujte a pošlete na e-mail: sporeni@wuestenrot.cz. Originál smlouvy dodáte později. Vstupní poplatek musí být zaplacen do 30. 6. 2020. Poté jej klientovi vrátíme na účet Stavebního spoření. Tak jednoduché to je.

Jan Maxa, Key Account Manager
tel.: 725 405 279, jan.maxa@wuestenrot.cz  

Jaro bez poplatků
Vylepšili jsme naši bezúčelovou Hypotéku na cokoliv. Nastavili jsme výhodnou úrokovou sazbu 3,69 % s LTV až 70 %. Splátky je možné rozložit až na 20 let. Do konce června navíc klient nezaplatí ani korunu na poplatku za zpracování a poskytnutí úvěru.

Nová, lepší a hlavně rychlejší e-hypotéka
Využijte naši nejnovější e-Hypotéku, díky které nebylo podání žádosti u Wüstenrotu nikdy jednodušší. Pyšní se novým designem a je intuitivní. Vyplnění online žádosti vám zabere jen chvilku. Do pěti minut získáte detailní výsledek scoringu i bez podpisu klienta. Svět se v poslední době sice zpomalil, ale pro nás to neplatí.

David Krček, Key Account Manager
tel.: 603 250 289, david.krcek@wuestenrot.cz  

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: