Pojištění Lloyd’s máme nově i pro lékaře

Partners | 12. 10. 2018 | Vstoupit do diskuze

Na konci září se rozšířila naše nabídka pojištění od prestižní společnosti Lloyd’s o produkt vhodný zejména pro lékaře, zubaře a veterináře. Stejně jako u již nabízeného pojištění pro profesionální sportovce se jedná o pojištění profesní invalidity a dlouhodobé pracovní neschopnosti. Jde tedy o rozšíření klasického pojištění invalidity od českých pojišťoven.

Pojištění Lloyd’s máme nově i pro lékaře

„Nejlepší využití má náš nový produkt od Lloyd’s u povolání, kdy i drobnější zdravotní problém může člověka připravit o možnost vykonávat jeho práci, ale dle pravidel ČSSZ nemá nárok na přiznání státní invalidity. Jedná se zejména o lékaře, zubaře a veterináře,“ vysvětluje ředitel obchodního oddělení Martin Švec s tím, že spolupráce s Lloyd´s je navázaná přes coverholdera, společnost Leadenhall. Ta má své zastoupení v Londýně a Varšavě. Stále platí, že Partners mají produkty Lloyd’s exkluzivně plně lokalizované do českého jazyka a dle českého práva.

Veškeré informace ohledně nastavení spolupráce, způsobu sjednávání pojistných smluv, jednotlivých prezentací představujících blíže, nejen Lloyd´s, ale i jednotlivé produkty, produktové listy atd. najdete standardně v Partners WIKI.

Sjednávat už je možné

Produkty je možné sjednat přes portál Leadenhall: ZDE  Přístupy do portálu byly v minulosti zaslány. Pokud přístup nemáte, na přihlašovací stránce portálu klikněte na odkaz „Zapomněli jste heslo“, zadejte váš pracovní e-mail a požádejte o zaslání dočasného hesla. Následně prostřednictvím e-mailu obdržíte instrukce ke změně hesla.

Reprezentativní produktové desky i školení

Během 14 dní bude možné si přes Partners eShop v Prometeu objednat produktové desky každého z produktů. Zatím jsou dostupné universální desky a leták pro pojištění sportovců. Vše bude mít reprezentativní a profesionální podobu a součástí budou předsmluvní informace a pojistné podmínky k předání klientovi.

„Doporučuji si pozorně přečíst nastavení spolupráce a přihlásit se i na jedno ze školení, která se budou konat v Praze i v Brně. Přihlašování probíhá klasicky přes Manažera seminářů. V případě dotazů či nejasností pište na pojisteni@partners.cz,“ říká nová vedoucí obchodního oddělení Soňa Prošvicová.

Termíny školení:

  • 26. 10. 2018 – BRNO (14:30–16:30)
  • 19. 11. 2018 – PRAHA (10:00–12:00)
  • 23. 11. 2018 – BRNO (10:00–12:00)

 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: