Skokan roku 2022

Zuzana Fendrychová | 10. 8. 2023 | Vstoupit do diskuze

Skokanem, vlastně Skokankou roku 2022 byla na výroční konferenci ve Zlíně vyhlášena dvacetiletá Kristýna Medvidová z Královéhradeckého kraje. Co stojí za jejím ohromujícím posunem o 1230 % z 827 BJ na 11 002 BJ? Čtěte v rozhovoru, který webu Jsme Partners poskytla.

Skokan roku 2022

Podle vašeho profilu na sociálních sítích jste vždy toužila podílet se na budování něčeho velkého. Teď se vám to zjevně daří. Co způsobilo váš loňský posun, který z vás udělal Skokanku roku?

Pro mě samotnou to bylo také příjemné překvapení, že jsem dosáhla takového čísla. Primárně za tímto růstem stojí budování týmu a píle od samého začátku. Do podnikání s Partners jsem přišla v 18 jako ambiciózní člověk, který chce dát tuto příležitost co nejvíce lidem. A přesně na toto jsem se také od začátku soustředila a dělala to. Právě díky spolupracovníkům jsem dosahovala poté jak osobních výsledků díky „tlaku zespodu”, tak i týmových. 

Jak intenzivně jste vloni musela pracovat na sobě, svých cílech a vlastnostech, abyste se o tolik zlepšila?

Jelikož mi je 20 let, tak práce sama na sobě byla a je pro mě velké téma. Pro mě byl minulý rok hodně o vystupování z komfortní zóny, poznávání nových limitů a otevřenosti vůči úplně novým věcem. Dost mi to ale ulehčovalo to, že jsem před sebou a v mysli měla právě jak týmové, tak osobní cíle. Hodně jsem s nimi pracovala a často si je připomínala, což si myslím, že dnes často lidé zapomínají dělat. Dovolit si snít.

Jaké jsou vaše další sny a cíle, na nichž pracujete?

Mým cílem je teď určitě pokračovat nadále v růstu se super lidmi v týmu. Vést je dále k podobným výsledkům, ať si nás jde příště na pódium pro ocenění více. 😊

S jakými potřebami se aktuálně u klientů nejvíce setkáváte, co s vámi jako poradkyní nyní nejvíce řeší?

Moji klienti jsou nejvíce v rozmezí 20 až 30 let, takže spolu teprve vše budujeme, nejvíce s klienty řeším, jak dlouhodobě budovat majetek pomocí investic. Zároveň je opravdu častokrát veškerým návykům finanční gramotnosti teprve učím, tím pádem s nimi rozebírám všechna odvětví.

Vnímáte, že se nyní mění postoj veřejnosti k finančním poradcům a jejich službám – chápou již více, že jim umí pomoci k životu bez finančních starostí?

Ano, myslím si, že se názor vyvíjí lehce pozitivním směrem. Už dnes není každý takový ten “pojišťovák”. Už se dnes najdou ti, kteří si právě uvědomují, že vyznat se ve financích bývá opravdu oříšek. Ale stále je velký prostor pro zlepšení.

A ještě ke konferenci: Co nejzajímavějšího z programu ve vás stále rezonuje?

Nejvíce ve mně rezonují rozhovory s lidmi mimo náš obor. Bylo inspirující slyšet úspěšné lidi a podchytit jejich zajímavé myšlenky nejen z podnikání, ale i ze sportu.

Díky a přejeme, ať se daří letos ještě víc než vloni! 

5

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: