INVESTIČNÍ FRESH #22: 22 USA vs. Čína: horká současnost největších ekonomik světa

29. 5. 2023 | Vstoupit do diskuze

Amerikou cloumá debata o zvýšení dluhového stropu, média plní strašidelné titulky o státním bankrotu a hluboké světové krizi. Takové černé scénáře už zde ale byly, zasadíme dění do historického kontextu. Čína se naopak veze na optimistické vlně růstu. Jenže, kde je onen vyhlížený boom asijské ekonomiky? Řekneme, jak se dívat na akcie rozvíjejících se trhů a jak s nimi pracovat v investičním portfoliu. Nepropadejte tedy kvůli USA do deprese a zprávy z Číny vnímejte s odstupem.

Podcastem tradičně provázejí: 

Martin Tománek: Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Martin Mašát: Martin dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

Marcel Vanduch: Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

 

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: