INVESTIČNÍ FRESH #21: Klid a trpělivost zdobí pravé investory

5. 5. 2023 | Vstoupit do diskuze

Poznejte rozdíly mezi pasivními a aktivně řízenými fondy. Ne každý ví, že si v aktivně řízeném fondu kupuje risk management, proto je dražší. Nahlédněte i pod pokličku ETF platforem. Tento typ investování není celkově tak levný, jak se často uvádí. Kvalitní investiční poradce má přidanou hodnotu právě v tom, že je schopný vybrat ty nejzajímavější fondy na trhu. Ovšem v konečném efektu jde právě o to, jak se investor chová. Panika a ukvapenost prostě investování nesluší.

Podcastem tradičně provázejí:

 

Martin Tománek

Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

 

Martin Mašát

Martin dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

 

Marcel Vanduch
Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

 

1

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: