Roky zkušeností z banky zúročí v nové pobočce

7. 3. 2023 | Vstoupit do diskuze

Jan Vrba a Tomáš Jelínek se financím věnují už přes dvě dekády. Teď se rozhodli probádat novou cestu a pustili se v samém centru Teplic do přípravy nového Partners Marketu, který se 1. března otevřel klientům. Důležitá byla také skladba týmu pobočky, aby se pro klienty stala jasnou volbou v regionu. To je přání jednoho z šéfů nové pobočky Jana Vrby, který odpovídal na otázky.

Roky zkušeností z banky zúročí v nové pobočce

Proč jste se rozhodli začít podnikat ve financích?

Ve financích se s kolegou Tomášem Jelínkem pohybujeme už více než 20 let. Pracovali jsme pro velké banky. V rámci podnikání ve financích chceme zúročit naše dlouholeté zkušenosti.

Byla lokalita jasná volba a jaké služby plánujete nabízet?

Lokalitu velmi dobře známe z dřívějšího finančního působení, jsme tu doma. Chceme spojit to nejlepší z bankovnictví a poradenství a stát se referencí v regionu pro klienty. 

 

Jak se vám daří připravovat pobočku?

Jednoduché nebylo a není nic. Věděli jsme, že chceme být „na očích“ a to se nám podařilo. Získali jsme prostor, který je přímo v centru Teplic. S rekonstrukcí nám hodně pomohli kamarádi. Složitější bylo na počátku navrhnout dispozici pobočky tak, aby vše vyhovovalo jak nám, tak i představám Partners. Zatím jako nejsložitější se jeví poskládat tým kolegů, kteří chtějí a vidí v naší práci svoji budoucnost.

Proč jste se rozhodli podnikat zrovna s Partners?

Měli jsme několik možností, a právě franšízový koncept společnosti Partners nás nejvíce oslovil, přesvědčil. Velice oceňujeme firemní kulturu, růst společnosti, skvělý lidi a opravdovou komplexnost poskytovaných finančních služeb. A oslovil nás Martin Frantík, který nás pro Partners nadchl. Díky, Martine! 😊

My přejeme pobočce, ať se jí daří. 

4

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: