INVESTIČNÍ FRESH #19: Speciál s investičním stratégem

20. 2. 2023 | Vstoupit do diskuze

V nové epizodě našeho podcastu diskutujeme nad nejaktuálnějšími tématy z investičního byznysu se speciálním hostem Michalem Stupavským, investičním stratégem Conseq Investment Management. S Michalem jsme probrali současný optimismus na finančních trzích, globální ekonomiku nejen z pohledu investora, ale také vývoj na inflační frontě. Druhá půlka rozhovoru nabídne odpovědi na otázky ohledně překvapivě silné koruny vůči euru. Ta je nejsilnější za posledních 15 let. A pokud se zajímáte o akciový trh, rozhodně doporučujeme doposlechnout epizodu až do konce.

Podcastem tradičně provázejí:

 

Martin Tománek
Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

 

Martin Mašát
Martin dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

 

Marcel Vanduch
Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.


2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: