Karlovy Vary budou mít novou pobočku

15. 2. 2023 | Vstoupit do diskuze

Světlana Kratochvílová, ředitelka pobočky, vede svůj tým krok za krokem pečlivou přípravou nového Partners Marketu, který bude v lázeňském městě klientům nabízet komplexní finanční služby. Svou podobu sice získá pobočka oproti původnímu plánu až v březnu, ale už teď je nutné udělat spoustu práce.

 Karlovy Vary budou mít novou pobočku

Chystáte novou pobočku Partners. Proč jste se rozhodli začít podnikat ve financích?

Rozhodla jsem se z jednoduchého důvodu. Pracovala jsem pod značkou Equa Bank nejdříve jako bankéř a následně jako ředitel pobočky v Karlových Varech. S Partners jsem spolupracovala dlouhodobě. Jelikož značka Equa zanikla a pobočka se zavřela, rozhodla jsem se, že je ideální čas na stejném místě otevřít vlastní pobočku. Chtěla jsem za každou cenu zůstat ve financích, jelikož je to oblast, která je mi blízká. 

Co Vás v Karlových Varech drží a jaké služby plánujete nabízet?

Equa pobočka se zavřela, takže místo pro mne bylo naprosto jasné a rozhodla jsem se bez váhání. Karlovy Vary jsou mé rodné město, což byl další důvod zde zůstat. Znám okolí a lidi. Služby budeme nabízet pod značkou Partners, tedy komplexní finanční služby. Takže u nás klient vyřeší cokoliv. 

Jak probíhají přípravy?

Příprava pobočky je velmi důležitá fáze, na které pracujeme intenzivně každý den. Důležitý byl návrh pobočky, jak bude vypadat a kam se všichni usadíme. Není to jednoduché, ale zvládáme to. Stojí za tím spousta úsilí, práce a je třeba zodpovědnosti. Zatím jsme ve fázi dokončování, nicméně se blížíme do finále. 

Proč jste se rozhodli podnikat s Partners?  

Oslovil mě můj parťák Tomáš Gregor, se kterým se známe přes rok. Nejdříve byla pro mne spolupráce pasé, ale poté jsem se rozhodla rychle a bez váhání. Koncept se mi líbil, jinak bych do toho nešla. :-) 

11

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: