INVESTIČNÍ FRESH #18 Loňský rok ve zpětném zrcátku

Martin Tománek | 6. 2. 2023 | Vstoupit do diskuze

Finanční rok 2022 už odvál čerstvý vítr, přesto je ve vzduchu stále cítit největší globální pokles akcí od roku 2008. Trhy negativně ovlivňovaly inflace a válka na Ukrajině. A stojí za zamyšlení, proč se konflikt více dotkl amerických akcií, nikoliv těch evropských? Jak se v ekonomickém byznysu projeví přetrvávající obavy ze závislosti na ruském plyn? Co dalšího přinese letošní rok? Odpovědi hledají analytici Martin Mašát a Marcel Vanduch.

Podcastem provázejí:

 

Martin Tománek
Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

 

Martin Mašát
Martin dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

 

Marcel Vanduch
Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

0

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: