Investiční FRESH #17: Všechno zlato, co se třpytí

9. 1. 2023 | Vstoupit do diskuze

Aurum, v překladu „zářivý úsvit“, vzniklo výbuchem hvězd a na Zemi ho dopravily meteority 200 milionů let po jejím vzniku. I lidské tělo ho obsahuje, většina nám putuje v krvi. A pokud vám v žilách tepe i chuť investovat, pak zlato představuje stálici na trhu. Představíme hned čtyři formy, jak do tohoto cenného kovu investovat. Jsou to mince, slitky a cihly, ETF či akcie těžařů zlata. Každý způsob přitom má svá plus i minus. A víte, jak správně rebalancovat portfolio, když akcie ztratí klidně i 30 %? Jaká jsou pravidla hodná dodržení? Poslechněte si podnětnou debatu!

Podcastem provází: 

Martin Tománek
Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Ondřej Koňák
Ondřej řídí smíšená portfolia a akciový fond Partners Dividend Selection. Nepřetržitě sleduje dění na globálních akciových trzích a vybírá zajímavé společnosti.

Marcel Vanduch
Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

2

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: