Investiční FRESH #16 Alternativa nemusí sedět v koutě

29. 12. 2022 | Vstoupit do diskuze

Existují tradiční investice a pak ty alternativní. Zpravidla jsou málo likvidní, ale právě to může být jejich výhoda. Investoři totiž nevidí volatilitu, tudíž je snáze dlouhodobě udrží. Jak jsou oblíbené a v čem jsou nejvíc „sexy“? Jaká by měla být zdravá rovnováha mezi tradičními a alternativními investicemi v portfoliu? Jaké výhody nabízí fond kvalifikovaných investorů Partners Alternative Strategies? Nový díl začneme zprávou, že se v listopadu dařilo akciím a dluhopisům. Tak se na chvíli zastavte v předvánočním shonu.

Podcastem provází: 

Martin Tománek
Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Ondřej Koňák
Ondřej řídí smíšená portfolia a akciový fond Partners Dividend Selection. Nepřetržitě sleduje dění na globálních akciových trzích a vybírá zajímavé společnosti.

Marcel Vanduch
Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: