Investiční FRESH - Akciový speciál

Martin Tománek | 30. 11. 2022 | Vstoupit do diskuze

Doba si žádá hlubší analýzu, proto jsme akciové vydání trochu protáhli. S kolegy Marcelem Vanduchem a hostujícím Ondrou Koňákem jsme detailně probrali mnoho otázek. Proč se akcie v posledním týdnu „oklepaly“ a je důvod k optimismu? Jsou prognózy výzkumných agentur, věštících Americe v příštím desetiletí nízké výnosy, na místě? Má smysl investovat do rozvíjejících se trhů? A co technologický sektor, české akcie anebo fondy zaměřené na střední Evropu? Zveme vás na jízdu akciovým světem, račte nastoupit.

Martin Tománek
Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Ondřej Koňák
Ondřej řídí smíšená portfolia a akciový fond Partners Dividend Selection. Nepřetržitě sleduje dění na globálních akciových trzích a vybírá zajímavé společnosti.

Marcel Vanduch
Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

 

6

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: