#7 Zvýšení sazeb čili Jak inflaci udělit lekci

19. 9. 2022 | Vstoupit do diskuze

V americkém Wyomingu se každoročně setkávají nejvlivnější ekonomové, centrální bankéři a ministři financí. Třídenní zasedání „Jackson Hole“ se letos točilo kolem rizika recese a většina přítomných vyjádřila odhodlání zvýšit úrokové sazby za účelem omezení inflace. Co na to Česká národní banka: popluje po nebo naopak proti proudu? A jak moc nás potrápí energetická krize? Poslechněte si nový díl, dozvíte se víc.

Pestré dění na finančních trzích komentují:

Martin Tománek
Martin se podílí na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Martin Mašát
Martin dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

Marcel Vanduch
Marcel se věnuje stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: