Investiční FRESH - #2 Otřes kryptoměn a utahující se kohoutky plynu

15. 7. 2022 | Vstoupit do diskuze

Svět se zase o kus pootočil a my s ním. Proto v dalším díle Investičního freshe přeletíme oceán až na americký kontinent, kde akcie ukazují nejhorší výkonnost od první vlny covidu z března 2020. Na evropské půdě se zase centrální banka snaží zabránit fragmentaci dluhopisových trhů eurozóny. Planetou kryptoměn a digitálních aktiv hýbou nestabilní stablecoin Terra a platforma Celsius Network, jež zastavila výběry. Mnozí investoři, kteří slyšeli na vysoké výnosy šplhající až k dvaceti procentům, teď přicházejí o úspory. Poslední zastávkou je problematika evropské energetické bezpečnosti a výhled pro akcie „starého“ kontinentu. Rusko totiž v posledním týdnu výrazně omezilo dodávky plynu do EU. Přejeme příjemný let.

Průvodce: 
Martin Tománek
Podílí se na řízení fondu kvalifikovaných investorů. Aktivně se věnuje školení, pořádá semináře zaměřené na investice a vývoj světové ekonomiky.

Hosté:
Martin Mašát
Dohlíží nad investičním procesem a obchodováním s cennými papíry. Úzce spolupracuje s finančními analytiky a v médiích pravidelně komentuje situaci na trzích.

Marcel Vanduch
Věnuje se stavbě a prezentaci investičních portfolií pro bonitní klientelu, analýze investičních produktů, školení poradenské sítě a pořádání investičních seminářů.

 

3

Komentáře

Celkem 0 komentářů v diskuzi

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb nám k tomu udělujete souhlas. Další informace.

OK

Open seminář Bořivoje Beránka

Máte zájem o seminář: